Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λιονελ Μέσι: Από τα γήπεδα στο χώρο της Μόδας!

Λανσάρει τη δική του συλλογή....

23 Μαΐου 2019 10:58
Λιονελ Μέσι: Από τα γήπεδα στο χώρο της Μόδας!

Μπορεί να είναι σούπερ σταρ των γηπέδων αλλά δεν μένει εκεί...τώρα θέλει να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας! Ο λόγος για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Λιονελ Μέσι ο όποιος λανσάρει τη δική σειρά ρούχων.

Βέβαια είναι κάπως αστείο αν σκεφτείτε ότι στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται τα ψώνια.

Ο Λιονέλ Μέσι, που θα συνεργαστεί με την MGO, μια εταιρεία της οποίας δημιουργική διευθύντρια είναι η Τζίνι Χίλφιγκερ, αδελφή του Τόμι Χίλφιγκερ, με την πρώτη συλλογή να είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Χίλφιγκερ, θα είναι ένα «premium brand lifestyle με αθλητικό στυλ, θα προορίζεται κυρίως για άνδρες, αν και θα περιλαμβάνει και ορισμένα σχέδια για γυναίκες».

Όπως έγινε γνωστό η νέα μάρκα μόδας του Μέσι θα κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, τον Ιούλιο, εάν και όλη η συλλογή θα δοθεί σταδιακά μέχρι τον Αύγουστο.

Ο Μέσι έλιωσε τους πάντες με αυτήν..την αγκαλιά!

Ο Λιονέλ Μέσι έλιωσε τους πάντες και ειδικά τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα με αυτήν..την αγκαλιά!

Με δικό του γκολ, ο Λέο Μέσι «σφράγισε» τον τίτλο στην Ισπανία για τη Μπαρτσελόνα, αλλά μια εικόνα του μετά τη λήξη του ματς ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά συγκίνησε τους οπαδούς της ομάδας του και για το στιγμιότυπο με τα παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» περίμενε τον μεγάλο γιο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γονάτισε για να τρέξει στην αγκαλιά του, με το αποτέλεσμα να είναι φανταστικό.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Ισπανία, με τον Λέο Μέσι να κερδίζει τα “βλέμματα” και στους πανηγυρισμούς, με την αγκαλιά στον γιο του μέσα στο γήπεδο.

Είναι γεγονός! Ο Μέσι επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής!

Επιτέλους ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή του Μέσι στους αγώνες που θα γίνουν με την Εθνική Αργεντινής!

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός, αφού ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της χώρας του!

Μετά το Μουντιάλ ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται, για δεύτερη φορά, από την Αλμπισελέστε αλλά τελικά άλλαξε άποψη.

Από τέλη Ιανουαρίου είχε προαναγγελθεί η μεγάλη επιστροφή και αυτή είναι πλέον γεγονός, αφού ανακοινώθηκε η κλήση του στην αποστολή για τα φιλικά με Βενεζουέλα και Μαρόκο.

Ο Λιονέλ Μέσι τα έχει... 400!

Ο Λιονέλ Μέσι, που είναι ήδη ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε οποιοδήποτε από τα κορυφαία δέκα πρωταθλήματα της Ευρώπης, πέτυχε άλλο ένα ορόσημο την Κυριακή (13/1), όταν σημείωσε το 400ό γκολ του στην ισπανική Laliga.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ, έχει ήδη από το 2014 ξεπεράσει το ρεκόρ – γκολ του Τέλμο Θάρα με 251 τέρματα, ενώ απέναντι στην Ειμπάρ έφτασε τον αριθμό 400.

Ο διεθνής άσος χρειάστηκε 435 παιχνίδια για να φτάσει σε αυτό το επίτευγμα, κάτι που σημαίνει ότι πετυχαίνει περίπου ένα γκολ ανά παιχνίδι.

«Οι αριθμοί του είναι στρατοσφαιρικοί, απίστευτοι, αλλά δεν είναι μόνο τα γκολ, είναι όλα όσα κάνει», δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share