Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της ΚΑΕ!

Δείτε αναλυτικά...

15 Μαΐου 2019 22:59
Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά εναντίον της ΚΑΕ!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στρέφεται εναντίον όλων των ΚΑΕ της Basket League λόγω της επικύρωσης της βαθμολογίας του ΕΣΑΚΕ μετά την αποχώρηση των «ερυθρόλευκων» στα μισά της συνεδρίασης. Μάλιστα οι πειραιώτες τονίζουν ότι θα στραφούν νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης».

Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν σχεδόν 3 μήνες, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζόσε Σα, φέρεται να συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της Πόρτο, από την οποία προέρχεται ως δανεικός.

Χθες, 14/5, συνεργάτης του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του 26χρονου πορτιέρο ήρθε στον Πειραιά κι εάν δεν προκύψει κάποια έκτακτη εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, θα ανακοινωθεί σύντομα η απόκτησή του, καθώς και οι λεπτομέρειες της.

Στην συνέχεια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να λύσει την εκκρεμότητα του συμβολαίου του αρχηγού, Κώστα Φορτούνη, αλλά και του Ντάνιελ Ποντένσε.

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης της ΑΕΚ! Τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή;

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την ερχόμενη Τρίτη (21.05.2019) ο Μιχάλης Μπακάκης, γεγονός που θα τον αφήνει εκτός Εθνικής, για το φιλικό με την Τουρκία.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παίζοντας με ενοχλήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Ο Έλληνας μπακ ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις και πλέον ήρθε η ώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου (σ.σ. θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου).

Μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο, ο Μπακάκης θα ακολουθήσει το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share