Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Στη λίστα των Ρώσων ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ποιες είναι οι εξελίξεις;

12 Μαΐου 2019 20:20
Ολυμπιακός: Στη λίστα των Ρώσων ο Σέρβος σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Στη λίστα των Ρώσων ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού Νίκολα Μιλουτίνοφ! Την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ εξετάζει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Σέρβος σέντερ έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα ομάδων πάνω του, με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα του στο NBA, να τον παρακολουθούν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική σεζόν στην Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποτελώντας και φέτος έναν από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την πληροφορίες, ο Μιλουτίνοφ βρίσκεται στα ραντάρ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στελέχη των Ρώσων μίλησαν με ανθρώπους του Ολυμπιακού αναφορικά με την περίπτωση του Σέρβου σέντερ.

Ο Μιλουτίνοφ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ωστόσο οι Μοσχοβίτες ρώτησαν τις προϋποθέσεις με τις οποίες θα μπορούσε να μετακομίσει ο Σέρβος στη Ρωσία.

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά είναι θετικός αλλά από τι θα εξαρτηθεί η τελική του απόφαση;

Ο Βαλμπουενά είναι θετικός για τον Ολυμπιακό αλλά από τι θα εξαρτηθεί η τελική του απόφαση;

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ, φαίνεται πως βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Με λίγα λόγια δείχνει «ζεστός» σε αυτή την προοπτική.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ματιέ Βαλμπουενά φαίνεται πως παίζει η παρουσία του… γαλλικού λόμπι στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Γάλλοι που βρίσκονται στην ομάδα είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ και ο Πιέρ Ισά έχει άριστη συνεργασία με τους «ερυθρόλευκους» και με τους προαναφερθέντες διατηρεί άριστη φιλική σχέση ο Ζοσέ Ανιγκό που συμβουλεύεται ο 34χρονος παίκτης για θέματα της καριέρας του.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share