Ολυμπιακός: Πολύ κοντά στον Φράνκο Σολδάνο!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο 24χρονος (14/9/1994) Αργεντινός επιθετικός (1.86 ύψος), Φράνκο Σολδάνο! Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία τόσο με τον Λατινοαμερικανό ποδοσφαιριστή, όσο και με την ομάδα του, την Σάντε Φε.
O Φράνκο Σολδάνο είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Το “deal” με τη Σάντε Φε θα κλείσει κοντά στο 1.500.000 ευρώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζούλια Αλεξανδράτου: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τη τσάκισε! Δίνει μάχη για την ζωή της;
Όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία με κάθε επισημότητα, τότε ο παίκτης θα ταξιδέψει για την Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιο του και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς. Μία σημαντική κίνηση ώστε να δυναμώσει το ρόστερ τόσο στη προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για την περεταίρω διάκριση στην Ευρώπη.






0 ΣΧΟΛΙΑ