Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Euroleague: Το αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και το ξεχωριστό μήνυμα του Μπερτομέου!

«Ο Παύλος πήγε πολλά βήματα μπροστά το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

10 Ιουνίου 2018 15:38
Euroleague: Το αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και το ξεχωριστό μήνυμα του Μπερτομέου!

Την θλίψη της για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε με επίσημη τοποθέτησή της η Euroleague, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να κάνει λόγο χαρακτηριστικά για έναν φίλο του που βοήθησε στην εξέλιξη του μπάσκετ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέσα από τον Παναθηναϊκό άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η Euroleague απέτισε τον δικό της φόρο τιμής, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην θητεία του εμβληματικού παράγοντα, στους τίτλους που κατέκτησε με το «τριφύλλι» αλλά και στους σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν τα πράσινα όπως μεταξύ άλλων οι Μπάιρον Σκοτ, Ντομινίκ Ουίλκινς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη σύμπτωση: Πρωτοσέλιδο σε σημερινές εφημερίδες ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος, χωρίς να γνωρίζουν τον θάνατό του!

Μάλιστα κάνει λόγο για την σημαντική επιρροή που έχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τον CEO της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Είναι μία δυσάρεστη ημέρα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και για εμένα ειδικότερα γιατί έχασα έναν φίλο με τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος και ο Θανάσης αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για μετατραπεί ο Παναθηναϊκός στην δύναμη που είναι σήμερα στον αθλητισμό. Η παθιασμένη στήριξη για την ομάδα τους μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό σε ένα μοντέλο σπουδαιότητας για τους συλλόγους όλης της Ευρώπης. Ο Παύλος συνεισέφερε με το όραμα και τον πραγματισμό στις αποφάσεις του και βοήθησε το ευρωπαϊκό μπάσκετ να κάνει μερικά βήματα μπροστά στο πλαίσιο της εξέλιξής του. Ήταν ένα αληθινό παράδειγμα αγάπης για το μπάσκετ. Ο Παύλος αφήνει σπουδαία κληρονομιά με επιτυχίες και θα λείψει σε όλους».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share