Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Έτοιμος για Βερολίνο ο Μπαρτζώκας: Μεγάλο διπλό της Κουμπάν στην Βαρκελώνη

22 Απριλίου 2016
Έτοιμος για Βερολίνο ο Μπαρτζώκας: Μεγάλο διπλό της Κουμπάν στην Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να "σφραγίσει" την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, ωστόσο η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε διαφορετική άποψη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδρασε από τη Βαρκελώνη, καθώς επικράτησε στην παράταση των "μπλαουγκράνα" με 92-80 και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία τη Μεγάλη Τρίτη. Οι Ρώσοι είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ, με τη Μπαρτσελόνα να χάνει τεράστια ευκαιρία για να πάει Βερολίνο.

Η Κουμπάν ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, εάν ο Ναβάρο δεν έφερνε το παιχνίδι στα ίσια (76-76) με πολύ δύσκολο σουτ 2,9'' δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Άντονι Ράντολφ, ο οποίος είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στη φετινή Euroleague. Ο Αμερικανός φόργουορντ "σκότωσε" τη Μπαρτσελόνα, πετυχαίνοντας 28 πόντους.

Θυμίζουμε πως στο φάιναλ φορ έχουν προκριθεί ήδη η Φενέρμπαχτσε, η Λαμποράλ Κούτσα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι δύο πρώτες θα παίξουν μαζί στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη περιμένει τον νικητή το ζευγαριού Κουμπάν - Μπαρτσελόνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share