Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Τετραπέρατος σκύλος: Είχε παγιδευτεί σε περβάζι – Πώς τον διέσωσαν (Video)

Ο σκύλος ήταν κατατρομαγμένος και γάβγιζε για βοήθεια

4 Ιουνίου 2023 19:17
Τετραπέρατος σκύλος: Είχε παγιδευτεί σε περβάζι – Πώς τον διέσωσαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σκύλος στην Τουρκία είχε παγιδευτεί σε περβάζι κτιρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πέσει από μεγάλο ύψος. Κάτοικοι σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης κινητοποιήθηκαν για να τον σώσουν. Ευτυχώς ο τετραπέρατος φίλος τα κατάφερε.

Κάποιοι από αυτούς έχουν απλώσει ένα πανί για να προλάβουν την πτώση του σκυλιού, ενώ ένας άλλος βάζει μία σανίδα και φωνάζει το ζώο να πάει προς το μέρος του.

Το σκυλάκι ήταν τρομαγμένο και γάβγιζε για βοήθεια, ωστόσο μετά από λίγο καταλαβαίνει ότι μπορεί να σωθεί αν πάει προς τη σανίδα. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η συγκινητική ιστορία ενός παράλυτου σκύλου.

Με διστακτικά βήματα πλησιάζει τον άνθρωπο που την τοποθέτησε και αυτός τον αρπάζει από το κολάρο, σώζοντάς τον.

Δείτε το βίντεο

Saved ☺️😘 Triple A Media Production

Posted by This is Malta on Saturday, June 3, 2023

Σκύλος εισβάλει σε αγώνα... στίβου και κερδίζει την πρώτη θέση! (video)

Ενα σκυλί ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη του σε αγώνες στίβου, μπήκε στα κουλουάρ και… τερμάτισε πρώτο σε κούρσα σκυταλοδρομίας.

Ενα ασυνήθιστο σκηνικό έλαβε μέρος σε κολεγιακό μίτινγκ στίβου στις ΗΠΑ.

Κατά την διάρκεια σκυταλοδρομίας κι ενώ οι αθλήτριες βρίσκονταν στο βιράζ, 150 μέτρα περίπου πριν τον τερματισμό, ένα… σκυλί έφυγε από τον ιδιοκτήτη του που βρίσκονταν στις κερκίδες και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Στον… ενθουσιασμό του άρχισε να κυνηγά την προπορευόμενη αθλήτρια και προσπέρασε τις υπόλοιπες, φτάνοντάς την. Το κοινό που γελούσε μάλιστα, άρχισε να το… ενθαρρύνει προκειμένου να περάσει μπροστά και το χαριτωμένο σκυλάκι τα κατάφερε, αν και πήγε να την ρίξει κάτω. Κέρδισε πάντως το χειροκρότημα και την συμπάθεια όλων…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share