Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023

Παράλυτος σκύλος με τις πάνες και την σπασμένη αναπηρική καρέκλα του εγκαταλείπεται στο δρόμο

Συγκινητική ιστορία!

30 Μαΐου 2023 13:05
Παράλυτος σκύλος με τις πάνες και την σπασμένη αναπηρική καρέκλα του εγκαταλείπεται στο δρόμο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τα σκυλιά είναι όντα που δεν γνωρίζουν το κακό και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να δώσουν αγάπη άνευ όρων. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν και τα εγκαταλείπουν όπως συμβαίνει με τη Lunita. Αυτή η ιστορία θα σας συγκινήσει! Δυστυχώς, τα σκυλιά που ζουν σε καταφύγια ζώων και έχουν αναπηρίες, δεν επιλέγονται εύκολα για να ζήσουν σε ένα σπιτικό.

Οι περισσότεροι που υιοθετούν σκυλιά, ψάχνουν νεαρά σκυλιά χωρίς ιατρικά θέματα. Ως αποτέλεσμα, τα σκυλιά με ειδικές ανάγκες συνήθως απορρίπτονται. Η Lunita, είναι ένα σκυλί που πίστευε πως θα βρει μια στοργική οικογένεια που θα ήταν πρόθυμη να την φροντίσει. Μια μέρα, όλα αυτά άλλαξαν. Παράλληλα δείτε και αυτή την σοκαριστική ιστορία με μια οικογένεια, η οποία πήρε αυτόν το σκύλο αλλά ο κτηνίατρος κάλεσε την αστυνομία μόλις το αντιλήφθηκε.

Την εγκατέλειψαν στο δρόμο. Όταν την βρήκαν, ήταν δεμένη έξω από ένα τοπικό κατάστημα περιποίησης ζώων στην Αργεντινή. Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί; Η Lunita δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει.

Παράλυτος σκύλος με τις πάνες και την σπασμένη αναπηρική καρέκλα του εγκαταλείπεται στο δρόμο

Οι διασώστες της έσωσαν τη ζωή

Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί! Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια.

Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση. Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Lunita ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε. Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε.

Δυστυχώς, η Lunita πέθανε λίγο αργότερα. «Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ «, δήλωσε η μητέρα της Lunita σε μια ανάρτηση της στο Facebook. Ευτυχώς, η ιστορία της Lunita έληξε στα γηρατειά της και στο τελευταίο μέρος της ζωής της ήταν απολύτως ευτυχισμένη.

Παράλυτος σκύλος με τις πάνες και την σπασμένη αναπηρική καρέκλα του εγκαταλείπεται στο δρόμο

Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδρασή του; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)

Λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση! Ο σκύλος είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση που έχουμε δει ποτέ σε παρόμοιο βίντεο. Ενώ, ένας σκύλος έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο για τις δεξιότητές του στο πιάνο!

Ένα πραγματικό πολύ αστείο σκυλί που προφανώς δεν θέλει αυτό το φάρμακο, αλλά πρέπει να το υπομείνει. Δείτε το στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share