Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Γυναίκα βρήκε ένα δεμένο σκύλο στο δάσος - Όταν αποφάσισε να το λύσει συνέβη κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ...

Σοκαριστική ιστορία

4 Δεκεμβρίου 2022 15:49
Γυναίκα βρήκε ένα δεμένο σκύλο στο δάσος - Όταν αποφάσισε να το λύσει συνέβη κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία λάτρης της φύσης περπατούσε μέσα στο δάσος όταν ανακάλυψε κάτι πολύ περίεργο. Ένας σκύλος ήταν δεμένος μπροστά σε ένα δέντρο και δεν υπήρχε κανένας κοντά του.

Ήταν περίπου 100 μετρά μακριά από το πλησιέστερο μονοπάτι πεζοπορίας. Κάποιος τον είχε εγκαταλείψει μέσα στο δάσος. Όταν η γυναίκα αποφάσισε να λύσει το σκυλί, συνέβη κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ!

Ενώ, μία γυναίκα τοποθέτησε κρυφή κάμερα στον γιο της για να τον παρακολουθήσει. Τελικά είδε τα σκυλιά της να κάνουν ό,τι πιο ντροπιαστικό!

Διαβάστε παρακάτω την σοκαριστική ιστορία της γυναίκας με τον σκύλο

Η γυναίκα που αγαπούσε τη φύση

Η Έμμα ήταν 29 ετών και αγαπούσε πάρα πολύ το δάσος. Περπατούσε σχεδόν κάθε μέρα μέσα στο δάσος. Της άρεσε ιδιαίτερα όπου μπορούσε να ξεχαστεί λίγο. Σπάνια συναντούσε ανθρώπους μέσα στο δάσος, καθώς ήταν μεγάλο με πολλά ανεξερεύνητα σημεία. Οι φίλοι της, τη ρωτούσαν πόσο ασφαλές είναι να πηγαίνει συχνά βαθιά μέσα στο δάσος μόνη της. Εκείνη πάντα απαντούσε με ένα χαμόγελο. Μέχρι που μία μέρα ανακάλυψε το μυστικό του δάσους…

Ένα πρωινό του Σαββάτου

Εκείνο το πρωινό του Σαββάτου η Έμμα βγήκε από το μονοπάτι και περπάτησε περίπου δύο χιλιόμετρα προς το κέντρο του δάσους. Δεν υπήρχε κανένας τριγύρω. Η σιωπή που επικρατούσε ήταν για την Έμμα καλύτερη από οποιαδήποτε μουσική. Κλείνοντας τα μάτια της, άκουγε μόνο το τραγούδι των πουλιών και απολάμβανε αυτή την αίσθηση. Αφού περπάτησε λίγο ακόμα, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω. Εκείνη τη στιγμή μία παράξενη εικόνα εμφανίστηκε ακριβώς μπροστά της…

Ο σκύλος δίπλα στο δέντρο

Είδε μία κίνηση των κλαδιών από τα δέντρα. Στην αρχή η Έμμα νόμιζε ότι ήταν κάποιο άγριο ζώο και τρόμαξε. Δεν είχε συναντήσει ποτέ ζώα στο δάσος όταν έκανε τις βόλτες της. Αλλά ήταν τόσο πολύ περίεργη που ήθελε να πλησιάσει προς το σημείο. Άπλωσε το χέρι της και κούνησε λίγο τα κλαδιά για να μπορεί να δει καλύτερα. Σπρώχνοντας το τελευταίο κλαδί, μούδιασε από την έκπληξη.

Ένας σκύλος ήταν δεμένος με λουρί σε ένα δέντρο. Ένα σκυλί ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ ήταν ακριβώς κάτω από το δέντρο και κοιτούσε τριγύρω. Δε γάβγιζε, ούτε γκρίνιαζε. Γενικά το σκυλάκι φαινόταν πολύ ήρεμο, σαν να ήταν όλα όπως έπρεπε. Η Έμμα κοίταξε γύρω της και δεν είδε κανέναν.

Πλησίασε το σκυλί και τον παρατήρησε καλύτερα. Ο σκύλος σηκώθηκε για να πλησιάσει την Έμμα, αλλά το λουρί του τον εμπόδιζε. “Τι κάνεις εδώ;” Ρώτησε η Έμμα το σκυλάκι. “Πού είναι το αφεντικό σου;” συνέχισε. Αποφάσισε να χαϊδέψει τον σκύλο και εκείνη τη στιγμή ανακάλυψε μία ακόμα λεπτομέρεια…

Η μεταλλική κονκάρδα

Γύρω από τον λαιμό του σκύλου υπήρχε μία μεταλλική κονκάρδα με έναν αριθμό επάνω. Ίσως, αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου σκέφτηκε η Έμμα. Πήρε τη μεταλλική κονκάρδα στα χέρια της και την εξέτασε προσεκτικά.

Γυναίκα βρήκε ένα δεμένο σκύλο στο δάσος και όταν τον έλυσε έγινε κάτι αναπάντεχοι

Ο σκύλος δε φοβόταν και γενικά είχε πολύ καλή διάθεση. Κάθισε δίπλα στην Έμμα και κουνούσε την ουρά του χαρούμενα. Η Έμμα κοίταξε τριγύρω και ακόμα δεν είχε εμφανιστεί κανένας. Στη συνέχεια γύρισε τη μεταλλική κονκάρδα στην πίσω πλευρά και είδε να αναγράφεται ο αριθμός 31. Τι να σημαίνουν όλα αυτά;

Ο σκύλος δεν ήταν αδεσπότος

Ήταν πλέον ξεκάθαρο για την Έμμα ότι το σκυλάκι δεν ήταν αδέσποτο. Αλλά το γεγονός ότι εδώ και μισώ ώρα που βρισκόταν μαζί του δεν είχε εμφανιστεί κανένας, ήταν πλέον δεδομένο ότι κάποιος τον είχε παρατήσει.

Το καταλάβαινε αυτό κοιτώντας τον στα μάτια. Όμως, γιατί να τον δέσουν σε ένα δέντρο και μάλιστα σε ένα τόσο πυκνό δάσος; Η Έμμα ακούμπησε το χέρι της ελαφρά στο κεφάλι του σκύλου και εκείνος αμέσως σηκώθηκε στα τέσσερα πόδια. Τότε παρατήρησε ότι υπήρχε ένα βραχιόλι στο ένα του πόδι που έγραφε: “Φιναλίστ του Tenderine Show 2021”.

Ήθελε να μάθει την αλήθεια

Το Tenderine Dog Show είναι ένα από τα διάσημα σόου σκύλων στον κόσμο. Η Έμμα το ήξερε αυτό, γιατί είχε διαβάσει σχετικό άρθρο μόλις την προηγούμενη μέρα στην τοπική εφημερίδα. Στην τελευταία παράγραφο του άρθρου, υπήρχε σχετική αναφορά ότι θα πραγματοποιηθεί το σόου στην πόλη της το Σαββατοκύριακο.

Τι κάνει όμως ο φιναλίστ ενός τόσο διάσημου διαγωνισμού δεμένος στο δάσος; Κάτι δεν πήγαινε καλά εδώ. Η Έμμα φοβόταν ότι είχαν αφήσει το σκυλί στο έλεος της μοίρας του. Υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να μάθει την αλήθεια. Αποφάσισε να λύσει τον σκύλο και να πάνε μαζί στο σημείο που θα γινόταν ο διαγωνισμός. Η Έμμα και ο σκύλος περπάτησαν στο δάσος και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο αυτοκίνητο.

Η Έμμα δεν έπαψε στιγμή να εκπλήσσεται με το πόσο ήρεμος και υπάκουος ήταν ο σκύλος. Έκανε κυριολεκτικά ότι του έλεγε και μερικές φορές προέβλεπε τις επιθυμίες της.

Η Έμμα οδήγησε μέχρι το μέρος που θα γινόταν ο διαγωνισμός. Ίσως, να υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να της δώσει εξηγήσεις εκεί πέρα. Η Έμμα συνέχισε να ελπίζει ότι μάλλον θα είχε γίνει κάποιου είδους παρεξήγηση. Αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…

Μία αίθουσα γεμάτη κόσμο

Η Έμμα και ο σκύλος μπήκαν μέσα στη μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος εκείνη την ώρα. Ποιος θα φανταζόταν πως μία παράσταση σκύλων θα μπορούσε να συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο πλήθος ανθρώπων.

Ξαφνικά το γκόλντεν ριτρίβερ άρχισε να τραβάει την Έμμα στο πλάι. Νωρίτερα την ακολουθούσε και ήταν πολύ υπάκουος, όμως τώρα άρχισε να ηγείται και μάλιστα πολύ επίμονα. Μήπως είχε μυρίσει κάτι; Ο σκύλος όρμησε μυρίζοντας ζωηρά τον αέρα. Όπως περπατούσαν μαζί με την Έμμα, ακούστηκε μία κραυγή στο βάθος: “Wodan, εσύ είσαι;”.

Πήδηξε στην αγκαλιά της

Η Έμμα γύρισε και είδε μία γυναίκα να την πλησιάζει γρήγορα δακρυσμένη. Ο σκύλος μόλις την είδε πήδηξε αμέσως στην αγκαλιά της. “Ευχαριστώ πολύ!”, είπε συγκινημένη η γυναίκα στην Έμμα. “Πού βρήκες το μωρό μου;” πρόσθεσε.

Η Έμμα είπε πως βρήκε τον Wodan στο δάσος. Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Είπε στην Έμμα ότι είχε καλέσει την αστυνομία πιστεύοντας πως το σκυλάκι της είχε κλαπεί. Αλλά ξαφνικά ο Wodan γάβγισε δυνατά και έτρεξε προς ένα σημείο…

Έτρεξε προς έναν διαγωνιζόμενο

Ο σκύλος έτρεξε προς το σημείο της αίθουσας που προετοιμάζονταν οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός έπρεπε να ξεκινήσει σε μισή ώρα. Αλλά το ριτρίβερ δεν ενδιαφερόταν για τον διαγωνισμό και τα άλλα σκυλιά. Είχε έναν πιο συγκεκριμένο στόχο.

Η ιδιοκτήτρια του ούρλιαξε για να σταματήσει, αλλά ο Wodan πλέον δεν άκουγε τίποτα. Έτρεξε προς το μέρος ενός διαγωνιζόμενου και εξέπληξε όλους όσους τον έβλεπαν. Ο Wodan έτρεξε πάνω σε έναν ιδιοκτήτη κόλεϊ και εκείνος έπεσε στο έδαφος με τη φρίκη στα μάτια του να είναι ζωγραφισμένη.

Η γυναίκα μαζί με την Έμμα έτρεξαν προς το μέρος να βοηθήσουν, φωνάζοντας “Όχι, όχι Wodan!”. Ο σκύλος άνοιξε το στόμα του και παρέμεινε από πάνω του, κοιτάζοντας τον απειλητικά. Τι συνέβη μεταξύ τους; Εκείνη τη στιγμή ήρθαν οι φρουροί του διαγωνισμού και στη συνέχεια η αστυνομία…

Wodan ο απόλυτος σταρ

Η αστυνομία είχε δει πλάνα από βίντεο παρακολούθησης που έδειχνε τον ιδιοκτήτη του κόλει να βγάζει για βόλτα νωρίς το πρωί τον Wodan και μετά να τον οδηγεί με το αυτοκίνητο του στο δάσος. Ο Wodan ήταν ο αγαπημένος του διαγωνισμού. Είχε κερδίσει και τους τρεις προηγούμενους που συμμετείχε.

Το κόλεϊ ερχόταν πάντα δεύτερο. Ο ιδιοκτήτης του κόλεϊ αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να απαλλαγεί οριστικά από τον ανταγωνιστή του. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε με χειροπέδες. Ο Wodan πρόλαβε εγκαίρως και ακριβώς την ώρα που ξεκινούσε ο διαγωνισμός. Κάποια στιγμή, στη μέση της παράστασης συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Ο Wodan ήταν 31ος στη σειρά. Όλα τα σκυλιά μεταξύ τους ήταν υπέροχοι φίλοι.

Όμως, όταν ήρθε η σειρά του Wodan όλοι κατάλαβαν γιατί είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η απόδοση του είναι πάνω από τους υπόλοιπους. Είναι μία κατηγορία μόνος του. Στο τέλος του διαγωνισμού, το κοινό χειροκρότησε όρθιο.

Ο Wodan πήρε το μετάλλιο στο στόμα του και έτρεξε προς την Έμμα, αφήνοντας το μπροστά της. Ήταν η ευγνωμοσύνη που είχε απέναντι της. Η Έμμα σήκωσε το μετάλλιο δακρυσμένη. Δε θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στιγμή. Όπως και ο Wodan!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share