Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν θα σας ραγίσει την καρδιά (Video)

Συγκινητικό

22 Νοεμβρίου 2022 14:35
Έβαλαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν θα σας ραγίσει την καρδιά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκυλί. Την τοποθέτησαν καλά και άφησαν το σκυλί ελεύθερο και την κάμερα να καταγράφει. Θα εξοργιστείτε. Δείχνει ανθρώπους να το κλωτσάνε, να το χτυπάνε, παιδιά να του βάζουν δυναμιτάκια, δείχνει τις προσπάθειες του να φάει και να πιει νερό, δείχνει πως του επιτίθενται άλλα σκυλιά. Μέχρι τη στιγμή που...

Δείτε αυτό το δυνατό βίντεο που περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:

*Για το βίντεο αυτό κανένας σκύλος δεν τραυματίστηκε ή έπαθε κάτι κακό, το βίντεο είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φιλοζωικής οργάνωσης του Μουμπάι της Ινδίας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το και υιοθετείστε ένα αδέσποτο μην αγοράζετε από petshop. Μια ψυχή δεν έχει τιμή.

Σπαρακτικό βίντεο: Έτσι νιώθουν τα σκυλιά όταν εγκαταλείπονται

Η οικονομική κρίση, ο κακός εννοούμενος ανθρώπινος εγωισμός και η αμάθεια, έχουν φέρει στους δρόμους της χώρας μας περίπου 1.000.000 αδέσποτα ζώα.

Πολλοί από τους συμπολίτες μας βαριούνται γρήγορα το τετράποδο που πήραν έπειτα από παραινέσεις των παιδιών τους και το αφήνουν αβοήθητο να βρει μόνο του την… άκρη.

Ο Ρομπέρτο Σινέτ θέλησε με το σποτάκι που θα παρακολουθήσετε και το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με τον τίτλο Estrella να στηλιτεύσει αυτή την ανθρώπινη συμπεριφορά και να μας υπενθυμίσει (ή να μας μάθει) πως αντιμετωπίζεται από το ίδιο το ζώο η στιγμή της εγκατάλειψης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σποτάκι το τέλος είναι ευχάριστο. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για την συγκινητική ιστορία που 90χρονη γιαγιά έφτιαξε 450 κουβέρτες για αδέσποτα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share