Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Ο απίστευτος λόγος που αυτός ο αδέσποτος σκύλος έγινε viral - Διέσχισε τα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού χωρίς...

Κανείς δεν μπόρεσε να του αντισταθεί!

25 Δεκεμβρίου 2021 14:09
Ο απίστευτος λόγος που αυτός ο αδέσποτος σκύλος έγινε viral -  Διέσχισε τα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού χωρίς...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σκύλος διέσχισε τα σύνορα που χωρίζουν το Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς χαρτιά και τράβηξε την προσοχή όλων. Μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral και φυσικά η αντίδραση των πρακτόρων έχει συζητηθεί. Με την ευκαιρία δες εδώ τον σκύλο που παρακολουθεί το "Lion King" και η αντίδραση του είναι άκρως συγκινητική.

Δεν μπόρεσαν να του αρνηθούν τη διέλευση

Να σημειωθεί ότι τα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών-Μεξικού είναι από τα πιο επικίνδυνα στην ήπειρο και φυσικά οι υπάλληλοι της μετανάστευσης είναι πάντα σε εγρήγορση για να εντοπίσουν οποιονδήποτε θέλει να περάσει παράνομα τα σύνορα ή, ακόμη χειρότερα, που προσπαθεί να εισαγάγει κάποιο είδος απαγορευμένης ουσίας στη χώρα.

Ωστόσο, υπήρξε ένα ον στο οποίο δεν μπορούσαν να αρνηθούν τη διέλευση του.

Σε κάποιες τρυφερές εικόνες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα αποκαλύφθηκε η ιστορία ενός πολύ ιδιαίτερου μετανάστη, αλλά ναι, και πολύ σεβαστή! Ένα μπεζ κανίς που πέρασε τη γραμμή και εμφανίστηκε στους πράκτορες μετανάστευσης.

Χωρίς κανενός είδους έγγραφο στο χέρι, αλλά με ένα συγκινητικό βλέμμα και ένα τρυφερό χαμόγελο, το κουτάβι κατάφερε να περάσει από όλες τις γραμμές ασφαλείας και να το δεχτούν από την άλλη πλευρά.

Ο σκύλος πέρασε ένα από τα πιο προστατευμένα σύνορα στον κόσμο

Αυτός ο γούνινος φίλος είναι πιο πονηρός από κάθε κογιότ και αγγίζει το αμερικανικό έδαφος με όλους τους νόμους, γιατί ήξερε πώς να πείσει τους εργαζόμενους του Τμήματος να του επιτρέψουν την είσοδο στη χώρα.

Ακόμη πιο συγκινητικό είναι ότι ούτε οι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στην τρυφερότητα του και ένας από αυτούς παρά την εξουσία του έσκυψε για να περιποιηθεί και να παίξει με το σκυλάκι. Αυτή η χειρονομία δεν είναι πολύ συνηθισμένη από την πλευρά των ένστολων.

Μετά από τόση στοργή, ο γούνινος ήξερε ότι τα κατάφερε.

Αν και από τότε που η ιστορία αυτού του σκύλου άρχισε να κυκλοφορεί στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που έχει προκαλέσει πολλά, δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι η διέλευση των συνόρων μεταξύ Μεξικού και Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες μεταναστευτικές συγκρούσεις στη Λατινική Αμερική.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share