Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή - Μόλις η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα γόνατα!

Έπαθε σοκ!

21 Ιανουαρίου 2020 07:37
Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή - Μόλις η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα γόνατα!

Ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν, μια φωνή διέκοψε την τελετή - Μόλις η νύφη γύρισε και είδε ποιος ήταν, της κόπηκαν τα γόνατα!

Η ημέρα του γάμου μας υποτίθεται ότι είναι τέλεια από κάθε άποψη. Από τα λουλούδια μέχρι την μουσική που παίζει καθώς φτάνουμε στην εκκλησία, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί μήνες πριν!
Οι καλεσμένοι στον γάμο του Neil και την Tricia είχαν τον δικό τους σχέδιο και τους έκαναν όλους να δακρύσουν από συγκίνηση.

Μόλις είπαν τους όρκους τους οι νεόνυμφοι, μια μικρή φωνή ακούστηκε από τα καθίσματα στο βάθος. Δεν ήταν κάποιος ενάντια στην ένωση τους – ήταν η αρχή ενός συναρπαστικού flash mob.

Αυτό το flash mob όμως ακολούθησε το στιλ του γάμου και οι καλεσμένοι τραγούδησαν το “How Great Art Thou”. Η ερμηνεία τους πραγματικά εξέπληξε τους πάντες, αλλά η Tricia ξέσπασε σε κλάματα. Είναι μια έκπληξη που κανείς δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ!

Το “How Great Art Thou” έχει τραγουδηθεί από χιλιάδες ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά καμιά από αυτές τις ερμηνείες δεν συγκρίνεται με αυτή!

Οι πιο αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και τους χάρισαν μια έκπληξη τόσο συγκινητική αλλά και πολύ καλά μελετημένη. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είχε μεγάλη επίδραση στην νύφη, τον γαμπρό και τους υπόλοιπους καλεσμένους!

Ρίξτε μια ματιά στο συγκινητικό flash mob στο παρακάτω βίντεο:

Τον αγαπούσε και ήθελε να τον παντρευτεί - Όταν είδε όμως τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της... έκανε κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Τον αγαπούσε και ήθελε να τον παντρευτεί - Όταν είδε όμως τα βασανιστήρια που έκανε στον σκύλο της... έκανε κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε!

Ψάχνουμε πολλές αξίες στον σύντροφό μας: να είναι έξυπνος, να έχει αίσθηση του χιούμορ, να είναι ηθικός και καλόκαρδος. Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους άλλους, ακόμα και τα ζώα. Όλοι ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Όταν μια γυναίκα στη Βραζιλία παρατήρησε μελανιές στο σώμα των δύο γαλλικών μπουλντόγκ της, υποψιάστηκε ότι κάτι δε πήγαινε καλά με τον αρραβωνιαστικό της, όσο εκείνος βρισκόταν στο σπίτι. Έτσι εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα. Αυτό που ανακάλυψε την τρόμαξε τόσο πολύ, που αναγκάστηκε να πάρει μια δραστική απόφαση.

Η 26χρονη Ninna Mandin από τη Βραζιλία λάτρευε τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της.

Μια μέρα παρατήρησε παράξενες μελανιές στο σώμα τους.

Αποφάσισε να ερευνήσει το ζήτημα, εγκαθιστώντας μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι της, πριν φύγει για τη δουλειά. Το πιο σημαντικό, δεν ανέφερε τίποτα γι’ αυτό στον αρραβωνιαστικό της…

Η Ninna ανακάλυψε με τρόμο ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν υπεύθυνος για αδικαιολόγητη χρήση βίας προς τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Αμέσως προχώρησε σε ακύρωση του γάμου τους.

Η Ninna έφτασε στο σημείο να δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο τα βίντεο, εκθέτοντας τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Σκύλος κάνει τον αδέσποτο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος κάνει κάθε βράδυ τον αδέσποτο για έναν απίστευτο λόγο! Θα δακρύσετε από τα γέλια όταν μάθετε!

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που δεν σηκωνόταν από το πάρκο, τώρα έχουμε μια σκυλίτσα η οποία εθίστηκε στα... burger. Συγκεκριμένα, μια σκυλίτσα έφαγε για πρώτη φορά burger. Από τότε κάθε βράδυ φεύγει από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από ένα fast food για να φάει τζάμπα.

Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, πήγε έξω από το σημείο για να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook.

Απελπισμένη έγραψε "Αν δείτε τη σκυλίτσα μου σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας".

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε vira!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share