Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Σκύλος ικετεύει τον ιδιοκτήτη του. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Απίστευτο!

7 Ιανουαρίου 2020 08:35
Σκύλος ικετεύει τον ιδιοκτήτη του. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε από τα γέλια!

Ένας αξιολάτρευτος σκύλος, ανεβαίνει πάνω στον ιδιοκτήτη του και τον ικετεύει... Όταν δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ο πανέξυπνος σκύλος, έμαθε πως να ικετεύει το αφεντικό του, ώστε να τον συγχωρεί όταν κάνει κάποια ζαβολιά.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο, ο σκύλος, ορμάει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του και τον ικετεύει να τον συγχωρέσει γιατί ήταν… κακός.

Τα σκυλιά, έχουν την ικανότητα να κάνουν ότι θέλουν τους ιδιοκτήτες τους! Είναι πιστοί φίλοι και πολλές φορές συγκινούν με τις πράξεις τους, όπως έκανε και ένας σκύλος, ο οποίος δεν έφυγε από την αγκαλιά του ιδιοκτήτη του όταν αυτός ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

Ένα βίντεο δείχνει ένα μικρό παιδί να σκεπάζει το σχεδόν 50 κιλών σκύλο του. Η μικρή Ανταλύν Λέρι φοβόταν να κοιμηθεί χωρίς τον καλύτερό της φίλο και σωματοφύλακά της από τότε που το σπίτι τους στην Αλάσκα επλήγη από σεισμό μεγέθους 7,0 της κλίμακας ρίχτερ.

Τα σκυλιά και τα μικρά παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και δεν σταματάνε να μας συγκινούν, αφού μπορούν ακόμα και να ξαπλώνουν μαζί. Ο πατέρας της, Κάιλ Λέρι , είπε ότι η κόρη του αγκαλιάζει τον Φέρι για να μη φοβάται.

Από τότε που η περιοχή επλήγη από πάνω από 5.000 μετασεισμούς, η Ανταλύν αρνείται να κοιμηθεί χωρίς τον αξιαγάπητο φίλο της.

“Ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η κόρη μου είναι να είναι ο Φέρι δίπλα της για να την προστατεύει. Κανονικά κοιμάται στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι της, αλλά εκείνη τη νύχτα τον φώναξε να τον αγκαλιάσει,” είπε ο πατέρας.

Ο πατέρας της Ανταλύν δέχθηκε άσχημα σχόλια επειδή άφησε το ζώο να κοιμηθεί στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη του.

Μετά το ανέβασμα του βίντεο στο διαδίκτυο, μερικοί άνθρωποι ανέφεραν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει ο ύπνος ενός παιδιού μ’ ένα σκύλο.

“Το κρεβάτι του μωρού δεν είναι μέρος για να κοιμάται ο σκύλος,” ανέφερε ένας χρήστης.

Σκύλος ξαπλώνει δίπλα στο μωρό και... Πάθαμε πλάκα όταν μάθαμε τον λόγο!

“Μην αφήνετε το σκυλί σας μόνο με το μωρό σας. Δεν είναι κάτι επιστημονικό, είναι η κοινή λογική,” είπε η χρήστης Μίσελ Αν.

“Όσο χαριτωμένο κι αν φαίνεται, κανένας σκύλος δεν πρέπει να είναι τόσο κοντά σε ένα παιδί χωρίς παρακολούθηση, είτε υπάρχει κάμερα είτε όχι,” έγραψε.

Ωστόσο, ο κ. Λέρι απάντησε στους επικριτές του, ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει πως ο Φέρι “δεν είναι απλά ένα οποιοδήποτε ζώο”.

“Συμφωνώ με το να μην αφήνω ποτέ το παιδί μου με ένα ζώο χωρίς επίβλεψη, αλλά έχω περάσει πάνω από 100 ώρες εκπαίδευσης μαζί του και αυτό που ξέρω είναι πως ο Φέρι δεν είναι απλά οποιοδήποτε ζώο.”

“Ο Φέρι ξέρει ότι είναι δουλειά του να προστατεύει την Άντι.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share