Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μωρό και σκύλος ξάπλωσαν. Τότε η μάνα πήρε την κάμερα και ανακάλυψε κάτι τρομερό...

Τι κατέγραψε;

21 Δεκεμβρίου 2019 07:17
Μωρό και σκύλος ξάπλωσαν. Τότε η μάνα πήρε την κάμερα και ανακάλυψε κάτι τρομερό...

Πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε μέσω τις κάμερας. Μωρό και σκύλος κοιμούνται.... αλλά αυτό που συμβαίνει θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Το ροχαλητό αυτού του σκύλου, είναι το πιο αποτελεσματικό νανούρισμα για αυτό το μωράκι. Ακολουθεί τo πιο αξιολάτρευτο βίντεο.

Πολλές είναι οι αξιολάτρευτες ιστορίες με μωρά και σκύλους, όπως για παράδειγμα όταν ένας σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό.

Σκυλίτσα Δαλματίας άρχισε να γεννάει! Μόλις είδαμε τα κουταβάκια μείναμε κάγκελο!

Μια σκυλίτσα Δαλματίας ήταν έγκυος! Όταν άρχισε να γεννάει όμως ξέχασε να... σταματήσει! Έκανε συνολικά 18 κουταβάκια και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες!

Και ξαφνικά το σπίτι γέμισε ασπρόμαυρες φατσούλες με ροζ πατουσίτσες. Η Δαλματή μαμά Μάιλι έφερε στον κόσμο 18 υγιέστατα και τρισχαριτωμένα κουτάβια Δαλματίας ύστερα από μια επίπονη και κουραστική γέννα 13,5 ωρών. Μια ιστορία που θυμίζει απίστευτα την σκυλίτσα Ροντβάιλερ που ξεκίνησε να γεννάει τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωί δεν προλάβαιναν να μετράνε κουτάβια!

Κουτάβια Δαλματίας

Η εκτροφέας και εκπαιδεύτρια σκύλων, Σεσίλια Λάνγκτον-Μπάνκερ έμεινε έκθαμβη με τον αριθμό των κουταβιών, 12 θηλυκά και 6 αρσενικά, αφού αποτελεί ρεκόρ Αυστραλίας. «Το υπερηχογράφημα είχε δείξει πως Μάιλι θα γεννήσει τρία κουτάβια», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκτροφέας, «όταν φτάσαμε στο 16ο πιστέψαμε ότι αυτό ήταν, αλλά τελικά ήρθαν ακόμη δύο».

Σκυλίτσα Κουτάβια Δαλματίας

Κουτάβια Δαλματίας σκύλος

Ο Δαλματός μπαμπάς, Άστρο, πατέρας για πρώτη φορά με την Μάιλι, τα έχει λίγο χαμένα. «Είναι κάπως απόμακρος με τα κουτάβια. Τα κοιτά με ένα ύφος: ‘είναι δυνατόν να είναι όλα αυτά δικά μου;’»

Κουτάβια Δαλματίας σκυλίτσα γέννησε

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share