Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θα συγκινηθείτε: Πιστός σκύλος δεν έφυγε από την αγκαλιά του ιδιοκτήτη του όταν αυτός ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Αληθινή αγάπη!

2 Ιανουαρίου 2020 13:41
Θα συγκινηθείτε: Πιστός σκύλος δεν έφυγε από την αγκαλιά του ιδιοκτήτη του όταν αυτός ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Πιστός σκύλος δεν φεύγει από την αγκαλιά του ιδιοκτήτη του όταν αυτός ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη που νιώθουν τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους. Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο τετράποδος Τόνι, που κατέρρευσε όταν φάνηκε πως ίσως έχανε το αφεντικό του για πάντα. Δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία: Σκύλος με τη ραγισμένη καρδιά φεύγει κάθε μέρα από το σπίτι για να επισκεφτεί τον τάφο του ιδιοκτήτη του!

Το Σάββατο, ο Χεσούς Χουέτσε κλάδευε ένα δέντρο έξω από το σπίτι του στην Αργεντινή, όταν γλίστρησε και έπεσε στο τσιμεντένιο οδόστρωμα από ύψος περίπου 2 μέτρων.

Χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς το συμβάν δεν πέρασε απαρατήρητο και όλη την ώρα, ο Χουέτσε δεν ήταν μόνος.

Όταν έφτασε το παραϊατρικό προσωπικό, βρήκε τον Τόνι δίπλα του

Ενώ οι υπεύθυνοι τοποθετούσαν κολάρο στο λαιμό του άνδρα και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, ο σκύλος συνέχισε να αγκαλιάζει το αφεντικό του και αρνήθηκε να το αφήσει. Να σας θυμίσουμε και την συγκινητική ιστορία με αυτό το άτυχο σκυλάκι!

Το τετράποδο ανησυχούσε υπερβολικά

Ο άνδρας τελικά κατάφερε να καθησυχάσει τον σκύλο του χαϊδεύοντάς τον, ώστε να του δείξει πως είναι εντάξει.

Όταν έφτασε η στιγμή της μεταφοράς, ο Τόνι θέλησε να ανέβει στο ασθενοφόρο, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης και το προστατευτικό τετράποδο δε θα μείνουν χωριστά για πολύ.

Ο Χουέτσε αναφέρει: «Μια μέρα τον είδαμε στο δρόμο και τον υιοθετήσαμε, του δώσαμε αγάπη, φαγητό και είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Για μένα είναι σαν γιος.»

Φυσικά και για τον Τόνι, ο ανθρώπινος πατέρας του είναι τα πάντα.

Κακόμοιρο σκυλάκι πέθανε από στενοχώρια επειδή το εγκατέλειψε το αφεντικό του σε αεροδρόμιο

Κακόμοιρο σκυλάκι πέθανε από στενοχώρια επειδή το εγκατέλειψε το αφεντικό του σε αεροδρόμιο

Το σκυλί το οποίο εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ένα αεροδρόμιο ξεψύχησε με «σπασμένη καρδιά». Επίσης άλλη μια τραγική είδηση με ένα αφεντικό που έδινε μπύρα στο σκυλάκι του!

Ο σκύλος, όπως γράφει η Τelegraph, έλαβε το όνομα «Nube Viajera» ή «περιπλανώμενο σύννεφο», από τους κτηνιάτρους που το φρόντισαν έπειτα από την εγκατάλειψή του.

Ο θλιμμένος σκυλάκος περιπλανιόταν για ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Palonegro κοντά Bucaramanga, στην Κολομβία, ευελπιστώντας να βρει πάλι και επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.

Με βάση τους μάρτυρες, έβλεπε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο πριν φύγουν και ξάπλωνε σε μια γωνιά του τερματικού σταθμού. Να σας θυμίσουμε και τη σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν

Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο σκυλάκο, που ήταν ηλικίας σχεδόν 2 ετών, φαγητό – ωστόσο αρνιόταν να φάει.

«Πιστεύουμε πως είχε ιδιοκτήτη και σπίτι και ότι την εγκατέλειψαν επειδή ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο», ανέφερε ο Dr Alejandro Sotomonte στο Noticias RCN.

Σαφώς υποσιτισμένος, οδηγήθηκε σε καταφύγιο αφού ειδοποιήθηκε ομάδα διάσωσης ζώων, σημείωσε.

Ως τότε το σκυλί ήταν τόσο αδύναμο που μόλις ήταν σε θέση να σταθεί.

Με βάση τους κτηνιάτρους μολονότι λάμβανε τροφή και φάρμακα μέσω ορού, η υγεία του σκυλάκου επιδεινώθηκε από τη στενοχώρια, στη θλίψη, την κατάθλιψη και… πέθανε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share