Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα δακρύσετε: Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το χτυπημένο κουτάβι της!

Ραγίζει καρδιές!

28 Δεκεμβρίου 2019 10:59
Θα δακρύσετε: Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το χτυπημένο κουτάβι της!

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει μια μαμά σκυλίτσα να γαβγίζει σε διερχόμενα αυτοκίνητα για να ζητήσει βοήθεια για το κουτάβι της που είχε χτυπηθεί από ένα όχημα.

Η αδέσποτη οικογένεια ζούσε δίπλα σε έναν κεντρικό δρόμο στην πόλη La Paz, στις Φιλιππίνες, όπου ελάμβανε τη φροντίδα των περαστικών.

Αλλά ενώ η μαμά σκυλίτσα είχε βγει για να πάρει φαγητό στα μωρά της, ένα από τα κουτάβια της χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κουτάβι «τα βάζει» με τον λόξιγκα του!

Ο οδηγός δεν σταμάτησε να ελέγξει το κουτάβι. Όμως η μαμά σκυλίτσα, η αρνήθηκε να παρατήσει το μωρό της και άρχισε να γαβγίζει ξέφρενα στα διερχόμενα οχήματα – πολλές φορές μάλιστα στάθηκε μπροστά στα αμάξια μέχρι να σταματήσουν οι οδηγοί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Απάνθρωπο: Οδοκαθαριστής πέταξε κουτάβι από γέφυρα! (Video)



Δυστυχώς, κανένας από τους οδηγούς δεν σταμάτησε να βοηθήσει και το άτυχο κουτάβι πέθανε.

Μία καταστηματάρχης, η Λινέτ δήλωσε ότι συγκινήθηκε από το γάβγισμα της μαμάς σκυλίτσας και πήγε να βοηθήσει, αλλά δεν μπόρεσε να διασχίσει το δρόμο.



“Το σκυλί ήταν τόσο στενοχωρημένο, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε το κουτάβι αλλά η μαμά ήταν πολύ αναστατωμένη, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να την πλησιάσει κανείς.”

“Οι αστυνομικοί της περιοχής ήρθαν μετά από μερικές ώρες, αλλά η μητέρα είχε ήδη εξαφανιστεί με τα άλλα δύο κουτάβια της. Δεν ξέρουμε προς τα πού πήγε.”

Η Λινέτ είπε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το ένα από τα κουτάβια της σκυλίτσας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένα άλλο κουτάβι της χτυπήθηκε από ένα όχημα και έσπασε τα πίσω πόδια του μ’ αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρο.

Η Λίνετ είπε ότι οι αστυνομικοί του χωριού ερευνούν το περιστατικό για να εντοπίσουν το όχημα που σκότωσε το κουτάβι.

Προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν την αδέσποτη σκυλίτσα με τα κουτάβια της για να τους δώσουν καταφύγιο και ιατρική βοήθεια στο τραυματισμένο μωρό.

“Προσεύχομαι για να βοηθηθεί η αυτή η σκυλίτσα με τα μωρά της. Αυτή η μανούλα έχει ήδη υποστεί αρκετές ατυχίες στη ζωή της,” είπε η Λινέτ.

“Η κοινότητα τους τάιζε και θα προσπαθήσουμε να τα φροντίσουμε αν επιστρέψουν.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share