Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άντρας βάζει τον σκύλο του να πιει μπύρα για να γελάσει με τη φίλη του και το βίντεο προκαλεί οργή

Τραγικό!

30 Δεκεμβρίου 2019 08:59
Άντρας βάζει τον σκύλο του να πιει μπύρα για να γελάσει με τη φίλη του και το βίντεο προκαλεί οργή

Άντρας βάζει τον σκύλο του να πιει μπύρα για να γελάσει με τη φίλη του και το βίντεο προκαλεί οργή

Ένα διψασμένο σκυλάκι μπιγκλ ξεδίψασε πίνοντας μπύρα από το χέρι του ιδιοκτήτη του. Να σας θυμίσουμε και τη σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε στην πόλη Medellin στην Κολομβία και δείχνει έναν άντρα να αδειάζει ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι του και να τη δίνει στο σκυλάκι του.

Στο βίντεο, ακούγεται μια γυναίκα να γελάει καθώς αποκαλεί το σκυλί που πίνει μπύρα «αλκοολικό».

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δέχθηκε την οργή των social media, με την κτηνίατρο Maria Camila Gomez να προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να μην δίνουν μπύρα στα σκυλιά τους.

“Οι γάτες και τα σκυλιά χρειάζονται μια ισορροπημένη διατροφή και οι τοξίνες πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος, καθώς αποτελούν κίνδυνο για τα ζώα αυτά,” είπε η κτηνίατρος.

Η Gomez εξήγησε ότι το αλκοόλ είναι τοξικό για τον άνθρωπο, αλλά για τα σκυλιά και τις γάτες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο.

Μάλιστα, πρότεινε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κακοποίηση ζώου, υποθέτοντας ότι οι ιδιοκτήτες του μπιγκλ γνώριζαν εκ των προτέρων τους κινδύνους του αλκοόλ στα σκυλιά.

Φαινομενικά αβλαβείς ποσότητες αλκοόλ μπορούν ενδεχομένως να σκοτώσουν ένα κατοικίδιο ζώο και να επηρεάσουν το κεντρικό νευρικό του σύστημα.

“Πρόκειται για κακοποίηση ζώων. Πρόκειται για αδικαιολόγητες πράξεις που δεν πρέπει να παραμένουν ατιμώρητες,” έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Σκύλος με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral!

Μερικές φορές, μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και πολλές φορές, μια φωτογραφία μπορεί να σώσει μια ζωή.

Αυτό συνέβη πρόσφατα, όταν η The High Plains Humane Society (HPHS), μια οργάνωση που φροντίζει για την προστασία των ζώων, επισκέφθηκε το καταφύγιο City of Portales Animal Shelter στο Νέο Μεξικό και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ενός θηλυκού σκύλου που κοιτούσε λυπημένα από το κλουβί του.

Ο σκύλος μοιάζει σαν να κλαίει, αφού έχει δάκρυα στα μάτια του, και κοιτάζει με παράπονο τους εθελοντές που βρίσκονται έξω από το κλουβί του.Αν και τα δάκρυά του είναι πιθανόν λόγω της μόλυνσης των ματιών του και όχι λόγω θλίψης, το θλιβερό βλέμμα του ωστόσο και τα στραμμένα προς τα κάτω αυτιά του αποκαλύπτουν το πόσο τρομοκρατημένος και μόνος νιώθει. Μια σπαρακτική ιστορία που θυμίζει πολύ την χθεσινή που σας συγκλόνισε!

Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του, το καταφύγιο πλημμύρισε με κλήσεις. Πολύς κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το σκυλί.Ευτυχώς, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το σκυλί υιοθετήθηκε και πήγε στο παντοτινό του σπίτι!

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία αυτής τη σκυλίτσας έξω από το καταφύγιο και στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας, πιστεύουμε ότι οι μελλοντικές της φωτογραφίες θα είναι με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share