Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Κακόμοιρο σκυλάκι πέθανε από στενοχώρια επειδή το εγκατέλειψε το αφεντικό του σε αεροδρόμιο

Να αγαπάτε τα ζωάκια σας!

31 Δεκεμβρίου 2019 10:13
Κακόμοιρο σκυλάκι πέθανε από στενοχώρια επειδή το εγκατέλειψε το αφεντικό του σε αεροδρόμιο

Κακόμοιρο σκυλάκι πέθανε από στενοχώρια επειδή το εγκατέλειψε το αφεντικό του σε αεροδρόμιο

Το σκυλί το οποίο εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ένα αεροδρόμιο ξεψύχησε με «σπασμένη καρδιά». Επίσης άλλη μια τραγική είδηση με ένα αφεντικό που έδινε μπύρα στο σκυλάκι του!

Ο σκύλος, όπως γράφει η Τelegraph, έλαβε το όνομα «Nube Viajera» ή «περιπλανώμενο σύννεφο», από τους κτηνιάτρους που το φρόντισαν έπειτα από την εγκατάλειψή του.

Κακόμοιρο Σκυλάκι Πέθανε

Ο θλιμμένος σκυλάκος περιπλανιόταν για ένα μήνα γύρω από τον τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο Palonegro κοντά Bucaramanga, στην Κολομβία, ευελπιστώντας να βρει πάλι και επανενωθεί με τον ιδιοκτήτη του.

Με βάση τους μάρτυρες, έβλεπε τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο πριν φύγουν και ξάπλωνε σε μια γωνιά του τερματικού σταθμού. Να σας θυμίσουμε και τη σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν

undefined

Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι προσέφεραν στο σκυλάκο, που ήταν ηλικίας σχεδόν 2 ετών, φαγητό – ωστόσο αρνιόταν να φάει.

«Πιστεύουμε πως είχε ιδιοκτήτη και σπίτι και ότι την εγκατέλειψαν επειδή ο σκύλος δεν έφυγε ποτέ από το αεροδρόμιο», ανέφερε ο Dr Alejandro Sotomonte στο Noticias RCN.

Κακόμοιρο Σκυλάκι Πέθανε

Σαφώς υποσιτισμένος, οδηγήθηκε σε καταφύγιο αφού ειδοποιήθηκε ομάδα διάσωσης ζώων, σημείωσε.

Ως τότε το σκυλί ήταν τόσο αδύναμο που μόλις ήταν σε θέση να σταθεί.

Με βάση τους κτηνιάτρους μολονότι λάμβανε τροφή και φάρμακα μέσω ορού, η υγεία του σκυλάκου επιδεινώθηκε από τη στενοχώρια, στη θλίψη, την κατάθλιψη και… πέθανε.

Θα δακρύσετε: Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το χτυπημένο κουτάβι της!

Ένα συγκινητικό βίντεο δείχνει μια μαμά σκυλίτσα να γαβγίζει σε διερχόμενα αυτοκίνητα για να ζητήσει βοήθεια για το κουτάβι της που είχε χτυπηθεί από ένα όχημα.

Η αδέσποτη οικογένεια ζούσε δίπλα σε έναν κεντρικό δρόμο στην πόλη La Paz, στις Φιλιππίνες, όπου ελάμβανε τη φροντίδα των περαστικών.

Αλλά ενώ η μαμά σκυλίτσα είχε βγει για να πάρει φαγητό στα μωρά της, ένα από τα κουτάβια της χτυπήθηκε από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κουτάβι «τα βάζει» με τον λόξιγκα του!

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο

Ο οδηγός δεν σταμάτησε να ελέγξει το κουτάβι. Όμως η μαμά σκυλίτσα, η αρνήθηκε να παρατήσει το μωρό της και άρχισε να γαβγίζει ξέφρενα στα διερχόμενα οχήματα – πολλές φορές μάλιστα στάθηκε μπροστά στα αμάξια μέχρι να σταματήσουν οι οδηγοί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Απάνθρωπο: Οδοκαθαριστής πέταξε κουτάβι από γέφυρα! (Video)

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο

Δυστυχώς, κανένας από τους οδηγούς δεν σταμάτησε να βοηθήσει και το άτυχο κουτάβι πέθανε.

Μία καταστηματάρχης, η Λινέτ δήλωσε ότι συγκινήθηκε από το γάβγισμα της μαμάς σκυλίτσας και πήγε να βοηθήσει, αλλά δεν μπόρεσε να διασχίσει το δρόμο.

Μαμά σκυλίτσα γαβγίζει σε οδηγούς για να σταματήσουν και να σώσουν το κουτάβι της που το χτύπησε αυτοκίνητο

“Το σκυλί ήταν τόσο στενοχωρημένο, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε το κουτάβι αλλά η μαμά ήταν πολύ αναστατωμένη, γι’ αυτό ήταν δύσκολο να την πλησιάσει κανείς.”

“Οι αστυνομικοί της περιοχής ήρθαν μετά από μερικές ώρες, αλλά η μητέρα είχε ήδη εξαφανιστεί με τα άλλα δύο κουτάβια της. Δεν ξέρουμε προς τα πού πήγε.”

Η Λινέτ είπε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το ένα από τα κουτάβια της σκυλίτσας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ένα άλλο κουτάβι της χτυπήθηκε από ένα όχημα και έσπασε τα πίσω πόδια του μ’ αποτέλεσμα να μείνει ανάπηρο.

Η Λίνετ είπε ότι οι αστυνομικοί του χωριού ερευνούν το περιστατικό για να εντοπίσουν το όχημα που σκότωσε το κουτάβι.

Προσπαθούν επίσης να εντοπίσουν την αδέσποτη σκυλίτσα με τα κουτάβια της για να τους δώσουν καταφύγιο και ιατρική βοήθεια στο τραυματισμένο μωρό.

“Προσεύχομαι για να βοηθηθεί η αυτή η σκυλίτσα με τα μωρά της. Αυτή η μανούλα έχει ήδη υποστεί αρκετές ατυχίες στη ζωή της,” είπε η Λινέτ.

“Η κοινότητα τους τάιζε και θα προσπαθήσουμε να τα φροντίσουμε αν επιστρέψουν.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share