Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Αυτός ο σκύλος πυροβολήθηκε στο κεφάλι δεκάδες φορές. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε...

Απίστευτο!

4 Ιανουαρίου 2020 07:33
Αυτός ο σκύλος πυροβολήθηκε στο κεφάλι δεκάδες φορές. Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε...

Με την παρακάτω ιστορία θα δακρύσετε σίγουρα! Ένας σκύλος, πυροβολήθηκε αρκετές φορές στο κεφάλι του, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και... συνέχισε!

Μετά από τον σκύλο που πυροβολήθηκε στο σπίτι του από τους κλέφτες, τώρα μάθαμε για ένα αδέσποτο τετράποδο, που βασανίστηκε από περαστικούς.

Συγκεκριμένα, ένα σκυλί, τριγυρνούσε στους δρόμους του Λιβάνου και τράβηξε την προσοχή μιας γυναίκας, που οδηγούσε εκεί. Ενώ θέλησε αρχικά να του δώσει μόνο νερό, όταν ανακάλυψε ένα χτύπημα στο κεφάλι του σκυλιού, έτρεξε να το βοηθήσει.

Αφού μετέφερε το μικρό σκυλί σε έναν κοντινό κτηνίατρο, οι ακτινογραφίες έδειξαν πως είχε υποστεί δεκάδες χτυπήματα από αεροβόλο όπλο, πιθανότατα από εφήβους που το βρήκαν "διασκεδαστικό". Η γυναίκα δήλωσε πως αυτό το φαινόμενο και οι δηλητηριάσεις αδέσποτων σκύλων, είναι αρκετά συχνό στη χώρα της.

Αν και το ταλαιπωρημένο κουτάβι, που ονομάστηκε Μποντόκ, έμεινε πληγωμένο, τυφλωμένο και μολυσμένο με παρβοϊό ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν αποφασισμένο να ζήσει. Είχε μόλις 25% πιθανότητες να επιβιώσει και τα κατάφερε.

Η Μποντόκ είναι τώρα σε καλή κατάσταση και έτοιμη να βρει ένα παντοτινό σπίτι, μέσα ή έξω από το Λίβανο.

σκύλος

Θα δακρύσετε: Η τελευταία βόλτα ενός γέρικου σκύλου. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Η τελευταία βόλτα ενός γέρικου σκύλου. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Όλα τα σκυλιά πάνε στον παράδεισο. Αλλά, όπως οι άνθρωποι και οι καλύτεροί τους φίλοι, είναι μια αλήθεια που δε θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτός ο μικρός σκύλος έφαγε όλη την γαλοπούλα των Χριστουγέννων! Αυτό που έπαθε μετά ραγίζει καρδιές!

Τα κατοικίδιά μας – ειδικά τα σκυλιά, επειδή τα σκυλιά είναι τα καλύτερα – γίνονται μέλη της οικογένειας. Είναι τα μικρά μας παιδιά, τα αδέρφια μας, τα ανίψια μας.Ένα θλιμμένο αδέσποτο σκυλάκι κάθονταν έξω από το ξενοδοχείο της για 6 ολόκληρους μήνες

loading…
Τα αγαπάμε και τα λατρεύουμε περισσότερο από τους ανθρώπους. Γι’ αυτό όταν οι σύντομες ζωές τους φτάνουν στο τέλος τους, θέλουμε να κάνουμε τις τελευταίες μέρες τους ξεχωριστές από τις υπόλοιπες, για να του δείξουμε πόσο αγαπητά είναι.

Ένα χρήστης του Reddit με το όνομα ewhippieyoustink2 δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία από το σκυλάκι τους στις τελευταίες μέρες του, με λεζάντα: «Η τελευταία βόλτα ενός γέρου σκύλου».

Η ηλικία του σκύλου φαίνεται στο ρυτιδιασμένο του δέρμα, στο αραιό τρίχωμα και στις γκρίζες τρίχες. Με ένα μεγάλο χαμόγελο και κλειστά μάτια, αναπνέει τον καθαρό αέρα για τελευταία φορά.

Αν είστε από αυτούς που κλαίνε περισσότερο όταν πεθαίνουν τα ζώα στις ταινίες παρά για τους ανθρώπους, αυτή η εικόνα είναι NSFW.

Βρείτε χρόνο σήμερα για να δείξετε λίγη αγάπη και προσοχή στους χνουδωτούς φίλους σας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share