Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στη μύτη και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν! (photos)

Ανατριχιαστικό!

5 Σεπτεμβρίου 2019 19:39
Πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία στη μύτη και οι γιατροί έπαθαν σοκ με αυτό που ανακάλυψαν! (photos)

Ένας άντρας στην επαρχία Σενγκζού της Κίνας υπέφερε για 10 ημέρες με αιμορραγία από τη μύτη. Πήγε στο νοσοκομείο για να δει το υπερηχογράφημα της εγκύου κόρης της! Αυτό που αντίκρισε ξεπερνά κάθε φαντασία!

Αφού η αιμορραγία δεν σταματούσε με τίποτα, αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο ώστε να δει τι συμβαίνει.

Ο κύριος Κάο εξετάστηκε από όλους τους γιατρούς ωστόσο κανείς δεν μπόρεσε να ανακαλύψει κάτι.

Μέχρι που ένας ωριλά στο νοσοκομείο, πήρε την κατάσταση κυριολεκτικά στα χέρια του και «πάγωσε» με αυτό που ανακάλυψε.

Δυο βδέλλες είχαν κολλήσει στα ρουθούνια του άτυχου άντρα!

Πώς όμως μπήκαν εκεί; Ο Κάο έπλυνε το πρόσωπό του σε ένα ρυάκι, στο οποίο υπήρχαν αυγά από βδέλλες. Και κάπως έτσι έγινε το κακό.

Ήταν 40 εβδομάδων έγκυος, αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις. Αυτό που έδειξε ο 1ος υπέρηχος, την έκανε να παγώσει!

Ήταν 40 εβδομάδων έγκυος, αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις. Αυτό που έδειξε ο 1ος υπέρηχος, την έκανε να παγώσει!

Τον Μάρτιο του 2017, μια 31χρονη γυναίκα πήγε στο τοπικό νοσοκομείο της της πόλης Barnaul, μια πόλη στη δυτική Σιβηρία της Ρωσίας. Η γυναίκα, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ήταν ήδη 41 εβδομάδων έγκυος και απλά ήθελε να μάθει από τους γιατρούς αν το μωρό της ήταν υγιές. Τα γεγονότα που ακολούθησαν δεν μπορούν εύκολα να ξεχαστούν…

Η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψε στους γιατρούς που δεν είχαν πάει σε καμία εξέταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Είπε ότι δεν εμπιστευόταν τους γιατρούς και ήταν σκεπτική σχετικά με τη συμβατική ιατρική. Ωστόσο, όταν δεν αισθάνθηκε καμία συστολή μετά την 41η εβδομάδα, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Στην κηδεία του άντρα της έμαθε ότι ήταν έγκυος! Λίγο αργότερα μαθαίνει την σοκαριστική αλήθεια...

Οι γιατροί προέβησαν σε ενδελεχή εξέταση και μετά βίας μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Το μωρό δεν αναπτυσσόταν στη μήτρα της μητέρας, αλλά στην κοιλιακή κοιλότητα! Αυτή η σπάνια πάθηση είναι μια μορφή της έκτοπης κύησης, κατά με την οποία το έμβρυο αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτές οι εγκυμοσύνες έχουν πολύ χαμηλό ποσοστό επιβίωσης, αλλά, σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να γεννηθεί ένα υγιές μωρό.

Οι γιατροί ετοιμάστηκαν αμέσως για επείγουσα εγχείρηση. Μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη στη κοιλιακή κοιλότητα είναι εξαιρετικά σπάνια και επικίνδυνη. Μόνο ελάχιστες περιπτώσεις είναι γνωστές σε όλο τον κόσμο, με το παιδί να έχει γεννηθεί υγιές. Για να έρθει με ασφάλεια το μωρό στον κόσμο δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός από το να εκτελέσουν καισαρική τομή.

Με μια τέτοια περίπλοκη διαδικασία, τόσο η μητέρα και όσο και το παιδί βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Η απομάκρυνση του πλακούντα μπορεί να προκαλέσει ανεξέλεγκτη αιμορραγία, η οποία στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η καισαρική διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες.

Όταν οι γιατροί αφαίρεσαν το αμνιακό σάκο από την κοιλιά της μητέρας, έγιναν μάρτυρες ενός θαύματος. Το μωρό κοριτσάκι όχι μόνο ανέπνεε κανονικά, είχε αναπτυχθεί πλήρως, ήταν υγιέστατο και ήδη ζύγιζε περίπου 3 κιλά. Η περήφανη μητέρα αποφάσισε να δώσει στην κόρη της ένα ξεχωριστό όνομα: Βερόνικα – η νικήτρια.

Η Βερόνικα είναι απίστευτα τυχερή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πιθανότητες επιβίωσης της ήταν μόλις 1 στα 625 εκατομμύρια. Η ευτυχισμένη μητέρα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι θα ξαναπάει στο γιατρό αμέσως σε τυχόν μελλοντική εγκυμοσύνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share