Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κίμων, 19 ετών: «Δεν ξέρω αν κάνω καλά που δεν έχω προχωρήσει ερωτικά...»

Αληθινή ιστορία!

30 Ιουλίου 2020 18:46
Κίμων, 19 ετών: «Δεν ξέρω αν κάνω καλά που δεν έχω προχωρήσει ερωτικά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 19χρονου Κίμωνα όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Κίμωνας είναι 19 χρονών και όλοι οι φίλοι του έχουν προχωρήσει σεξουαλικά σε όλα τα στάδια, ενώ εκείνος όχι. Λόγω του ότι πιστεύει ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό και θέλει να προχωρήσει εκείνος με κάποια που θα νιώσει άνετα και δεν θέλει one night stands. Από τη μία σκέφτεται ότι είναι πιο σωστό να περιμένει από την άλλη φοβάται ότι μπορεί να είναι πιο περίεργο ή αμήχανο άμα περιμένει πάρα πολύ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

28χρονος Άγγελος: «Η κοπέλα μου έβγαλε ένα μπροστινό δόντι και δεν τη βλέπω ερωτικά»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 28χρονου Άγγελου όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο Άγγελος, 28 χρονών, έχει ένα θεματάκι με την κοπέλα του. Η κοπέλα του από μικρή είχε θέμα με τα δόντια της και πριν κάποιες μέρες έπαθε μία φλεγμονή και της είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να γίνει εξαγωγή σε ένα από τα μπροστινά δόντια. Τώρα έκανε την εξαγωγή και μέχρι να περάσουν 20 μέρες και να μπορούν να της βάλουν κάτι για να κλείσει εκεί το κενό, ο Άγγελος δεν μπορεί να τη δει ερωτικά, ούτε καν να την φιλήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share