Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αναστασία, 29 ετών: «Μου έκανε πρόταση γάμου το αγόρι μου αλλά...»

Αληθινή ιστορία!

30 Ιουλίου 2020 17:30
Αναστασία, 29 ετών: «Μου έκανε πρόταση γάμου το αγόρι μου αλλά...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 29χρονης Αναστασίας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Αναστασία είναι 29 ετών και είναι από νησί. Έχει μία σχέση εδώ και 3 χρόνια και την προηγούμενη βδομάδα βγήκανε για φαγητό και το αγόρι της, της έκανε πρόταση γάμου. Δέχτηκε η Αναστασία και όλα καλά, όλα ωραία. Λίγο πριν φύγουν όμως από το εστιατόριο η Αναστασία πήγε στην τουαλέτα και συνειδητοποιεί ότι το μονόπετρο της έχει πέσει μες στη λεκάνη την ώρα που πατάει το καζανάκι. Του είπε την επόμενη μέρα, για να μην το παρατηρήσει εκείνος, ότι το πήγε σε ένα χρυσοχοείο να της το μικρύνουν λίγο γιατί ήταν μεγάλο. Η Αναστασία τώρα ψάχνει σε κάθε μαγαζί να το βρει, έβαλε ακόμα και την αδερφή της να τον ψαρέψει να μάθει από που το πήρε. Τώρα φοβάται η Αναστασία να του το πει για να μην θυμώσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

26χρονη Ειρήνη: «Το αγόρι μου είναι εγωκεντρικός και θέλει να γίνει διάσημος»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 26χρονης Ειρήνης όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Ειρήνη είναι 26 ετών. Έχει ένα πρόβλημα με το αγόρι της. Είναι σχεδόν δυόμιση χρόνια μαζί και τον τελευταίο χρόνο έχει φάει ένα κόλλημα και θέλει να πάει σε ότι μουσικό ριάλιτι υπάρχει στην τηλεόραση. Του αρέσει η μουσική και έχει καλή φωνή αλλά σύμφωνα με την Ειρήνη δεν είναι υπερταλέντο. Θέλει κάποια στιγμή να γίνει διάσημος οπότε δηλώνει συμμετοχή σε ότι τηλεπαιχνίδια βρει. Την Ειρήνη την ενοχλεί γιατί δεν τον γνώρισε έτσι. Επίσης, ζηλεύει γιατί αν γίνει διάσημος σκέφτεται ότι θα του στέλνουν άλλες κοπέλες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share