Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Στη «φόρα» αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιώργου Ηλιάδη: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους

«Η Αλίκη καταρρακώθηκε»

24 Ιουνίου 2024 20:40
Στη «φόρα» αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιώργου Ηλιάδη: Οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα (24/6) έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη σχέση Βουγιουκλάκη - Ηλιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου...» (video)

Οι δυο τους έζησαν έναν απίστευτο έρωτα, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ λίγο καιρό μετά χώρισαν, γεγονός που καταρράκωσε την ηθοποιό, καθώς ο Γιώργος Ηλιάδης ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Οι άγνωστες πτυχές...

«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο "Σκορπιός" που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη "φύγει".

Στην φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια», αναφέρεται στη λεζάντα της αδημοσίευτης μέχρι σήμερα φωτογραφίας που είδαμε στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης, τον οποίο διαχειρίζεται ο γιος της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share