Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη σχέση Βουγιουκλάκη - Ηλιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου...» (video)

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου...»

24 Ιουνίου 2024 17:19
Αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τη σχέση Βουγιουκλάκη - Ηλιάδη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους ρόλους του και την απώλεια του Γιώργου Ηλιάδη.

Διαβάστε για το θάνατο του: Γιώργος Ηλιάδης: Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της λατρεμένης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Έμαθα πολλά κοντά του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης»

«Το ότι έπαιξα πιτσιρικάς 22 χρονών με τον Βέγγο στην Επίδαυρο ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας. Ότι συνεργάστηκα με τον Κακογιάννη στο θέατρο. Το ότι έπαιξα στην ταινία του Κώστα Γαβρά και έκανα τον Αλέξη Τσίπρα ήταν για εμένα μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η συνεργασία κι οι άνθρωποι που έχω συναντήσει έγραψαν μέσα μου στο κομμάτι της δουλειάς και στη ζωή μου» ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Ο Γιώργος Ηλιάδης, που άκουσα πως “έφυγε” σήμερα, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Έμαθα πολλά δίπλα του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης και υποδύθηκα τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που με βοήθησε πάρα πολύ, σπουδαία πράγματα όχι μόνο για το κομμάτι της σχέσης τους, αλλά αυτά που έμαθα και όσα μοιράστηκε μαζί μου. Αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share