Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Θυμάστε τον Ιούδα από τον «Ιησού από την Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 80 του ο πασίγνωστος ηθοποιός

Συνεχίζει μια επιτυχημένη καριέρα στο σινεμά και το θέατρο

2 Μαΐου 2024 16:35
Θυμάστε τον Ιούδα από τον «Ιησού από την Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 80 του ο πασίγνωστος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «Ιησούς από την Ναζαρέτ», που ακόμη και σήμερα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έχει αποτελέσει μια παραγωγή-σταθμό στα κινηματογραφικά χρονικά, με την «αφρόκρεμα» των κορυφαίων ηθοποιών να συμμετάσχει σε αυτή.

Πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες της εποχής, που ήταν πρωταγωνιστές για πολλές δεκαετίες, είτε έχοντας ήδη μια πορεία είτε ξεκινώντας τότε ως νέοι ηθοποιοί, βρέθηκαν σε εκείνο το cast, που πλέον είναι ιστορικό. Κάποιοι, μάλιστα, όπως και ο ίδιος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό, συνεχίζουν επιτυχημένα ως ηθοποιοί, με τον Ιούδα Ισκαριώτη ως έναν από τους καλύτερους.

Ο σπουδαίος Ίαν ΜακΣέιν και η πορεία του

Για όσους δεν τον αναγνωρίζετε στο πρόσωπο του νεαρού τότε ηθοποιού, αυτός είναι ο Ίαν ΜακΣέιν, ο σπουδαίος καλλιτέχνης με μια φιλμογραφία, που προκαλεί... ίλιγγο. Τον έχουμε σε σειρά από ρόλους στα 60 χρόνια της κινηματογραφικής του πορείας σε ταινίες, που έγραψαν ιστορία, ενώ έχει βρεθεί και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, χώρια τη θεατρική του πορεία.

Ανάμεσα σε άλλες ταινίες, τον έχουμε δει στο John Wick, τους Πειρατές της Καραϊβικής τον Ηρακλή, το Grimsby, το Exposed, τον Πέμπτο Σωματοφύλακα και πολλές ακόμη, ενώ και στην τηλεόραση παρουσιάζεται από το 1964 έως και το 2021, με τελευταία παρουσία στους Simpsons.

Ο ΜακΣέιν, μάλιστα, δεν έχει κρύψει πως χαίρεται με κακούς ρόλους, σαν εκείνον του Ιούδα που είχε παίξει. Έχει επισημάνει, δε, ότι τον προτιμά από το ρόλο του Ιησού, καθώς «ως κακός πρέπει να ανοίγεις την καρδιά σου στο κοινό. Πρέπει να δείχνεις την πλευρά του, αφού ο κακός θεωρεί πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος δε θα παραδεχθεί ποτέ πως είναι κακός». Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σήμερα παραμένει εξαιρετικά ενεργός και, στα 80 του, πρόκειται να τον δούμε ακόμη και σε παραγωγές του 2024, έχοντας ανακοινωθεί για το Ballerina.

Θυμάστε τον Ιούδα από τον «Ιησού από την Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 80 του ο πασίγνωστος ηθοποιός

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share