Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Η Finos Film «γιορτάζει» την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με ατάκες από ελληνικές ταινίες

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

21 Νοεμβρίου 2023 14:30
Η Finos Film «γιορτάζει» την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης με ατάκες από ελληνικές ταινίες
Από Βασίλης Σακουλέβας

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης σήμερα και η Finos Film τη «γιορτάζει» δημιουργώντας ένα βίντεο με ατάκες από ελληνικές ταινίες. Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Άφησε κάτι πίσω το 2017! Πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η πρώτη ελληνική ταινία που προβλήθηκε στη μικρή οθόνη ήταν «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», το 1972, σύμφωνα με την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Finos Film.

Στην ανάρτηση σημειώνεται η «απέχθεια» του Φίνου για το νέο τότε μέσο, καθώς έβλεπε την τηλεόραση ως εχθρό για τη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο. «Για αυτό άλλωστε οι αναφορές στην τηλεόραση μέσα από τις ταινίες του δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές», σημειώνεται στην ανάρτηση, που επισημαίνει ότι μπορεί ο Φίνος να μην εκτίμησε ποτέ την τηλεόραση, αλλά αυτό ήταν σίγουρα το μέσο που τελικά «διαιώνισε και δικαίωσε» την αξία των ταινιών του.

Στο βίντεο της Finos Film εμφανίζονται η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαίρη Χρονοπούλου μεταξύ πολλών αγαπημένων ηθοποιών, μέσα από σκηνές των ταινιών «Είκοσι γυναίκες κι εγώ», «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα», «Ο γόης», «Η λεωφόρος του μίσους», «Διδάκτωρ καλεί Θανάση», «Ο τσαρλατάνος», «Το ανθρωπάκι» και «Ραντεβού στον αέρα».

The Secret Song: Θα δούμε τελικά νέα επεισόδια του πιο συγκινητικού show της ελληνικής τηλεόρασης;

Ένα διαφορετικό show από όσα έχουμε συνηθίσει μας σύστησε ο ALPHA με την μία και μοναδική Ναταλία Γερμανού και αναφέρομαι στο ' The Secret song". Θα δούμε νέα επεισόδια;

Το Secret Song, που έχει μεγάλη απήχηση, το κανάλι το θέτει ως βασική προτεραιότητα και θέλουν να γυριστούν κι άλλα επεισόδια στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα άλλα 6, μιας και έχουν γυριστεί μόνο δύο, τα οποία κι έχουν ήδη προβληθεί.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ξέρω αν το αξίζω» - Άναυδη η Ζήνα Κουτσελίνη, ξέσπασε σε κλάματα βλέποντας τις γυναίκες που πήγαν για εκείνη στο Secret Song (video)

Όμως, όπως όλα δείχνουν, θα βγει στον αέρα στα τέλη Φλεβάρη και θα έχει μειωμένη διάρκεια, η οποία θα φτάνει στα 75 λεπτά. Όπως είπε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της είναι μια δύσκολη παραγωγή και είναι ένα show event.

Επιπλέον, μπαίνει στον χάρτη του ALPHA και η σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό στο β’ μισό της σεζόν, που πλέον προβάλλεται τα ΣΚ με μεγάλη επιτυχία για αυτό και το κανάλι θέλει να συνεχίσει και με νέο κύκλο επεισοδίων με ενδεχόμενο όμως αυτό να μην μπορεί να συμβεί.

Survivor 2024 spoiler: Άφησε κάτι πίσω το 2017! Πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια
Survivor 2024 spoiler: Η μεγάλη επιστροφή πλησιάζει με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να είναι προ των πυλών.

Περίπου δύο μήνες απομένουν για να επιστρέψει η δράση στον Άγιο Δομίνικο και ο Ατζούν με την παραγωγή του τρέχουν για να προλάβουν να δομήσουν τις συνθέσεις των δύο ομάδων, διασήμων και μαχητών.

Η παραγωγή τρέχει και δεν φτάνει για να συμπληρώσει το παζλ, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψει παίκτες που δείχνουν πως έχουν κλείσει για το Survivor 2024 και επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο! Το μεγάλο στοίχημα του Ατζούν βέβαια είναι άλλο. Πρόκειται για κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία είχε πάρει μέρος και στο Survivor του 2017. Πάει κάπου το μυαλό σας; Ε, μια ήταν...

Survivor 2024 spoiler: Σ' αυτή την Ελληνίδα τραγουδίσρια δίνει πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα ο Ατζούν
Ο λόγος φυσικά και γίνεται για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Όλοι θυμάστε πως η Ελληνίδα τραγουδίστρια έλαβε μέρος στο Survivor του 2017, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς, αφού δεν την... σήκωνε το κλίμα, ενώ θα θυμάστε ότι είχε τσακωθεί άσχημα και με τον Στέλιο Χανταμπάκη, με τον τσακωμό αυτόν να είναι το κερασάκι στην τούρτα για να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Ατζούν έχει σκοπό να δώσει πάνω από 7.000 ευρώ την εβδομάδα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, ώστε να την πείσει να πει το πολυπόθητο ναι.

Αυτή την περίοδο η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχει κάποια επαγγεματική δραστηριότητα που να την εμποδίζει να μπει στο Survivor, ενώ και η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση πριν από 7 χρόνια.

Όλα δείχνουν πως θα έχουμε deal ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό. Πάντως η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται στη κορυφή της λίστας του Ατζούν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα έχουμε ρεπορτάζ για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που επιστρέφει σε λίγο διάστημα...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share