Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Παντελή Θαλασσινό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 65χρονος τραγουδιστής (photos)

Άλλαξε τελείως το στιλ του

2 Μαρτίου 2023 08:05
Θυμάστε τον Παντελή Θαλασσινό; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο 65χρονος τραγουδιστής (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παντελής Θαλασσινός πέρα απ’ τα ξεχωριστά τραγούδια του, τις χαρακτηριστικές ερμηνείες του και τη συνεπή καλλιτεχνική και ανθρώπινη στάση του όλα αυτά τα χρόνια, έως ένα βαθμό, στην γενικότερη εικόνα του… είχε συνδεθεί και με την κοτσίδα του. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να την...αφήσει και πλέον έχει κοντό μαλλί. Πώς είναι σήμερα ο 65χρονος τραγουδιστής;

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε το 1958 στο Κερατσίνι με καταγωγή από τη Χίο και τη Σέριφο. Ξεκίνησε το 1977 να τραγουδά ερασιτεχνικά σε μπουάτ, ενώ δούλευε και ως ναυτιλιακός υπάλληλος. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η Ελένη από τη σειρά «Ρετιρέ».

Μπήκε στη δισκογραφία το 1987 μαζί με τον Γιάννη Νικολάου, με το συγκρότημα Λαθρεπιβάτες, και το 1993 ξεκινά η σόλο καριέρα του. Στα τραγούδια του ενώνει το έντεχνο τραγούδι με το παραδοσιακό. Έχει γράψει τραγούδια για τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες.

Παντελής Θαλασσινός σήμερα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η απόφαση του Παντελή Θαλασσινού να γίνει τραγουδιστής

Ο Παντελής Θαλασσινός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο infokids.gr, αναφέροντας για το τραγούδι: «Δεν είναι αυτό που λένε ότι από μικρός ήθελα να γίνω οπωσδήποτε μουσικός ή οτιδήποτε. Νομίζω η αγάπη για τη μουσική ήρθε μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί έπαιζα μπάλα ήμουν μάλιστα σε ποδοσφαιρική ομάδα, “αλήτευα” και εγώ όπως όλα τα παιδιά και ασχολιόμουν και με τη μουσική με τον αδελφό μου και αργότερα είχα και κάποια groups στον Πειραιά και παίζαμε rock μουσική από τα σχολικά χρόνια μέχρι και λίγο πριν πάω φαντάρος.

Πώς είναι σήμερα ο Παντελής Θαλασσινός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ήταν ένα άπιαστο όνειρο το να γίνεις γνωστός στην Ελλάδα ή να παίζεις τη μουσική που σου αρέσει ή να κάνεις cd. Τους δίσκους και τους τραγουδιστές τους ακούγαμε από τα ραδιόφωνα. Σαφώς και δεν είχα φανταστεί ότι μπορούσα να γίνω τραγουδιστής.

Να φανταστείτε ότι τραγουδιστής έγινα πολύ αργότερα αφότου ήμουν μουσικός και έπαιζα σε group και ορχήστρες. Αργότερα άρχισα να τραγουδώ, ντρεπόμουν, ήταν κάτι που δεν είχα φανταστεί»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share