Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Τζέλα Παυλάκου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 (photo)

Μεγαλώνει όμορφα...

18 Φεβρουαρίου 2023 14:55
Θυμάστε τη Τζέλα Παυλάκου; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζέλα Παυλάκου ήταν από τις κεντρικές παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 τη δεκαετία του ’90. Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η δημοσιογράφος;

H Τζέλα Παυλάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού.

Από πολύς νωρίς γνώριζε πως είχε το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας και δεν άργησε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Μπορεί να ήταν για χρόνια μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν παντρεύτηκε και αν έχει παιδιά καθώς την προσωπική της ζωή την κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Τζέλα Παυλάκου μένει στο Χαλάνδρι και ασχολείται ακόμα με τη δημοσιογραφία αν και τηλεοπτικά έχουμε να τη δούμε πολλά χρόνια.

Η Τζέλα Παυλάκου εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τζέλα Παυλάκου σήμερα

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά; Σήμερα είναι αγνώριστη και για αυτό το λόγο εξαφανίστηκε

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά, που έγραψε ιστορία με την εκπομπή με την εκπομπή «Έχει γούστο» της ΕΡΤ, η οποία κράτησε για σχεδόν μια δεκαετία; Η ίδια είναι αγνώριστη σήμερα και έχει λόγο, που εξαφανίστηκε από το τηλεοπτικό σκηνικό.

Η φιγούρα-ορόσημο της δημόσιας τηλεόρασης έχει να κάνει την εμφάνισή της τηλεοπτικά εδώ και πολλά χρόνια. Η εκπομπή «Έχει Γούστο» έριξε αυλαία το 2013 ύστερα από 9 σεζόν και έκτοτε η Μπήλιω πραγματοποιεί επιλεγμένες μόνο δημόσιες εμφανίσεις.

Σε άλλους έλειψε πολύ, σε άλλους καθόλου, με την εικόνα του Πάνου Σόμπολου επίσης να είναι εντελώς διαφορετική.

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μπήλιω Τσουκαλά; Σήμερα είναι αγνώριστη και για αυτό το λόγο εξαφανίστηκε

Η τηλεοπτική της παρουσία, βλέπετε, δίχασε το κοινό. Ακούστηκε ότι θα επιστρέψει με εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share