Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos)

Εσείς τι λέτε, άλλαξε;

8 Ιανουαρίου 2023 15:53
Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο, ο οποίος αποτελούσε ένα εκ των κορυφαίων στελεχών της ενημέρωσης του Mega; Δείτε πώς είναι σήμερα ο έμπειρος παρουσιαστής και τι δουλειά κάνει σήμερα, αν και πια βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, σε εξίσου νευραλγικό πόστο με εκείνο του anchorman.

Υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι του Mega, ωστόσο είχε αποχωρήσει πριν το κλείσιμό του μετά από 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Προ μηνών, ο Αντώνης Λιάρος επέστρεψε στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά δε δουλεύει μπροστά, αλλά πίσω από τις κάμερες. Με την ευκαιρία, δείτε πώς είναι σήμερα η δημοσιογράφος Μαρία Μπαλοδήμου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε υπάρξει μάλιστα και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται από τον τρέχουσα σεζόν στο Open, δουλεύοντας στο πλευρό ενός παλιού του γνώριμου και φίλου, του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι στο Μεγάλο κανάλι, αλλά στο Ανοικτό κανάλι, όπως επονομάζεται το κανάλι της Παιανίας.

Αντώνης Λιάρος σήμερα

Ο Αντώνης Λιάρος βρίσκεται εκεί ως αρχισυντάκτης, τόσο το μεσημεριανό όσο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, κάτι που έκανε και στο Mega, με τη μόνη διαφορά, ότι παράλληλα με την αρχισυνταξία, είχε και την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου.

Άγνωστες πληροφορίες για το δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο

  • Ο Αντώνης Λιάρος γεννήθηκε 29 Νοεμβρίου 1955 και είναι 67 ετών
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαύριο Αττικής
  • Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων), ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία
  • Ο Αντώνης Λιάρος εργάστηκε στην εφημερίδα Βραδινή (1981- 1988)
  • Επόμενος επαγγελματικός σταθμός, το ραδιόφωνο ΣΚΑΙ 100,4 ως αρχισυντάκτης και εκφωνητής των δελτίων της πρωινής ζώνης (1988 -1990)

δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος σήμερα

  • Ήταν μέλος της πρώτης δημοσιογραφικής ομάδας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL, αρχικά ως πολιτικός και διπλωματικός συντάκτης (1989-1996) και στη συνέχεια ως παρουσιαστής των δελτίων ειδήσεων (1996-1997), (1999-20012)
  • Τη διετία 1997-1999 ο Αντώνης Λιάρος εργάστηκε στο κρατικό κανάλι ΝΕΤ, αρχικά ως προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου
  • Το 2012 αποφάσισε να εμπλακεί στην πολιτική και ήταν υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου και Ιουνίου, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αττικής
  • Είναι πατέρας δύο παιδιών
 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share