Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι δραματικές ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές» - Στο φως 32 άγνωστες προσωπικές της επιστολές (photo)

Η αξία τους εκτιμάται στις 90.000 λίρες!

1 Φεβρουαρίου 2023 17:40
Οι δραματικές ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές» - Στο φως 32 άγνωστες προσωπικές της επιστολές (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστες μέχρι σήμερα επιστολές της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε φιλικά της πρόσωπα ήρθαν στο φως και μεταφέρουν τις δύσκολες στιγμές και τα συναισθήματα που βίωνε την περίοδο του διαζυγίου της με τον Κάρολο. Επίσης, στη φόρα έβγαλε τα "άπλυτα" της ο προσωπικός σωματοφύλακάς της, Ken Wharfe, ο οποίος δημοσιεύει τα απομνημονεύματά του στον βρετανικό Τύπο

Σε μία από αυτές με ημερομηνία 20 Μαΐου 1996, η Νταϊάνα έγραφε: «Αν ήξερα πριν από ένα χρόνο τι θα βίωνα παίρνοντας αυτό το διαζύγιο, δεν θα συναινούσα ποτέ. Είναι απελπιστικό και άσχημο».

Οι 32 χειρόγραφες επιστολές της πριγκίπισσας είναι γραμμένες από τα τέλη του 1995 και το 1996 προς τους φίλους της Σούζι και Τάρεκ Κάσεμ (Susie & Tarek Kassem). Το ζευγάρι δήλωσε στη Daily Mail ότι αποφάσισε να τις πουλήσει επειδή «η κατοχή των εγγράφων είναι μεγάλη ευθύνη» και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστήριζε η Νταϊάνα.

«...Περνάω πολύ δύσκολες στιγμές και η πίεση που αισθάνομαι προέρχεται από όλες τις πλευρές. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μερικές φορές να κρατήσει κανείς το κεφάλι ψηλά…. Επιθυμώ να περάσει αυτό το διαζύγιο, καθώς το πιθανό κόστος είναι τεράστιο», έγραφε η Νταϊάνα σε επιστολή της τον Απρίλιο του 1996.

Οι επιστολές θα πωληθούν μεμονωμένα μέσω του οίκου δημοπρασιών Lay's Auctioneers στις 16 Φεβρουαρίου. Η αξία τους εκτιμάται στις 90.000 λίρες.

Σάλος με τη «δίδυμη αδερφή» της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Σπάνιες φωτογραφίες της!

Σάλος με την «δίδυμη» αδερφή της Πριγκίπισσας Diana στο παλάτι! Οι δυο γυναίκες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και η εμφάνιση της κοπέλας έχει προκαλέσει ταραχές!

Ο λόγος για την ηθοποιό στην σειρά The crown. Μόλις την δείτε, θα μείνετε και εσείς άφωνοι, αφού μοιάζει σαν δίδυμη αδερφή της! Πρόκειται για την Emma Corrin. Μαζί με τον Josh O’Connor, που ενσαρκώνει τον πρίγκιπα Κάρολο, θα εμφανιστούν στην σειρά για να μας μεταφέρουν στην περιοδεία του πριγκιπικού ζευγαριού της Βρετανίας στην Αυστραλία, το 1983.

Δείτε επίσης: «Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από...» - Όλα στη φόρα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα The Crown

Η ομοιότητά της 23χρονης ηθοποιού με την πριγκίπισσα έχει ενθουσιάσει το κοινό αλλά έχει κάνει έξαλλο το παλάτι, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν καλοβλέπει την σειρά!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα The Crown

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share