Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από...» - Όλα στη φόρα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το πόρισμα που ανατρέπει τα πάντα!

28 Ιανουαρίου 2023 19:14
«Στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από...» - Όλα στη φόρα για την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι έχει συμβεί με το πόρισμα για τον θάνατο της; Ποιοι το αμφισβητούν; Η αναπαράσταση και οι θεωρίες συνωμοσίας για την πριγκίπισσα του λαού!

Όλοι γνωρίζουν πως η πριγκίπισσα της καρδιάς ή απλά η πριγκίπισσα Νταϊάνα στις 31 Αυγούστου του 1997 πέρασε στην αιωνιότητα, συγκλονίζοντας τον κόσμο με τον θάνατό της σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Δυστύχημα πριγκίπισσας Νταϊάνα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Νταϊάνα με τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαγιέντ αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Ritz για να επιστρέψουν στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι. Οι δυο τους μαζί με τον οδηγό Ανρί Πολ και τον Τρέβορ Ρις Τζόουνς, μέλος της προσωπικής της φρουράς, μπήκαν στην μαύρη Mercedes-Benz S280, την ώρα που δεκάδες παπαράτσι ζητούσαν ένα καρέ τους.

Φεύγοντας από το πίσω μέρος του ξενοδοχείου, από την έξοδο Rue Cambon, κατευθύνθηκαν από προς τη σήραγγα Pont de l'Alma, όπου γράφτηκε και το τέλος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε αγγίξει τα 105 χλμ./ώρα, έχασε τον έλεγχο λίγα λεπτά μετά την είσοδο στην σήραγγα και προσέκρουσε σε μια τσιμεντένια κολόνα.

Δείτε επίσης: 35 χρόνια ερωμένη: Αυτός ήταν ο λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα κι όχι την Καμίλα!

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το πώς έγινε το δυστύχημα:

Ο οδηγός Ανρί Πολ και ο Αλ Φαγιέντ, που ήταν συνοδηγός, πέθαναν ακαριαία. Ο σωματοφύλακας Ρις Τζόουνς είχε χάσει τις αισθήσεις, ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα, ωστόσο, είχε ακόμα τις αισθήσεις της την ώρα που οι παπαράτσι έφθαναν στο σημείο για να τραβήξουν φωτογραφίες του συμβάντος. Αρκετή ώρα μετά την απεγκλώβισαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η πριγκίπισσα έκλεισε τα μάτια της στις 04:00 το πρωί της Κυριακής, μετά από πολλές καρδιακές προσβολές και παρά τη συνεχή προσπάθεια των ιατρών να την επαναφέρουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share