Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βρώμα!»: Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι & τα "γαλλικά" του Αριστοτέλη

"Βόμβα" με τις αποκαλύψεις...

17 Δεκεμβρίου 2022 13:35
«Βρώμα!»: Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι & τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προσπαθώντας πάντα να τραβήξει την προσοχή των γονιών της η Χριστίνα Ωνάση κατέβηκε με την κολλητή της σε κεντρικό δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας παριστάνοντας την πόρνη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το αυστηρό βέτο της Αθηνάς Ωνάση και το θέμα που απαγορεύει σε όλους η κληρονόμος να μιλούν μετά την πλήρη δυστυχία

Μάλιστα ένας οδηγός τους προσέφερε 500 φράγκα για να πάνε μαζί του, ενώ λίγο αργότερα ένα περιπολικό που έκανε έρευνα στην περιοχή τους ζήτησε τα χαρτιά τους. Φυσικά δεν τα είχαν.

Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα και τότε η Χριστίνα άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου ότι δεν είναι πόρνη αλλά η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και ότι όλο αυτό ήταν μία απλή πλάκα. Ο αστυνομικός τότε την κοίταξε ειρωνικά και της απάντησε «Μπράβο.

Κι εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκωλ» και τις έβαλε στο περιπολικό. Την λύση τελικά την έδωσε η θυρωρός του σπιτιού της, στο Παρίσι, που έφτασε πανικόβλητη στο τμήμα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Χριστίνας ενώ όταν ο Ωνάσης πληροφορήθηκε λίγο αργότερα το περιστατικό της επιτέθηκε αποκαλώντας της «βρώμα» και λέγοντας της «πως δεν είναι ικανή ούτε την πόρνη να παριστάνει καλά».

Ήταν μόλις λίγων ημερών: Η σπάνια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση στην αγκαλιά της μητέρας της, Χριστίνας

Η Έλενα Μακρή – Λυμπέρη δημοσίευσε στον συλλεκτικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση και την Χριστίνα Ωνάση. Στην εικόνα, φαίνεται η Αθηνά Ωνάση όταν ήταν βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας της. Με την ευκαιρία, αυτοί ήταν οι σοβαροί λόγοι που χώρισε με τον Αλβάρο.

“Η Αθηνά γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 1985 στο Παρίσι, καρπός του γάμου της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ. Ένας γάμος που δεν είχε αποδειχθεί καθόλου ευτυχής. Ο σύζυγός της είχε χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του για την Χριστίνα και διατηρούσε παράλληλο δεσμό με το μοντέλο Γκάμπι Λουντχάγκε.

Ο ερχομός της Αθηνάς δεν βοήθησε να λυθούν τα προβλήματα του ζευγαριού, η κόρη της όμως έγινε για την Χριστίνα Ωνάση το επίκεντρο του κόσμου. Τα ρούχα της μικρής έγιναν παραγγελία από τον οίκο Dior και η Χριστίνα άλλαξε τις συντροφιές της προκειμένου να συμπεριλαμβάνουν μητέρες με μωρά παιδιά. Έμελλε να μείνουν μαζί μόλις μέχρι τον Νοέμβριο του 1988, όταν η Χριστίνα Ωνάση έφυγε ξαφνικά από τη ζωή”.

Η σπάνια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share