Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παράτησε την τηλεόραση και κάνει τη δουλειά των ονείρων της: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «δολοφονημένη» Ελευθερία Ασλάνογλου από το «Παρά Πέντε» (photos)

Μετά από 15 χρόνια έχει μια ιδιαίτερη αποστολή

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:56
Παράτησε την τηλεόραση και κάνει τη δουλειά των ονείρων της: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η «δολοφονημένη» Ελευθερία Ασλάνογλου από το «Παρά Πέντε» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Παρά Πέντε» είναι μια από τις κορυφαίες σειρές, που έχει προβάλει η ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega, χαρίζοντάς μας άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και σκηνές αγωνίας, με το κόστος να είναι και αρκετά υψηλό.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, η σειρά επικεντρώνεται σε σημαντικό βαθμό στις έρευνες των πέντε ηρώων μας γύρω από μια υπόθεση βιασμού και δολοφονίας μιας νεαρής κοπέλας, της Ελευθερίας Ασλάνογλου, στην οποία ήταν μπλεγμένος μέχρι και ο πρωθυπουργός, Άρης Παυρινός, ανάμεσα σε τόσο ισχυρούς άνδρες, που τελικά δεν τιμωρήθηκαν παρά από τη... θεία δίκη, όταν ανακαλύφθηκαν όσα έκαναν.

Η Ελευθερία σπούδαζε ιατρική στη Θεσσαλονίκη. Αποτελούσε κρυφό πόθο του Καστέλλη, ίσως και των υπόλοιπων της συμμορίας. Δεν έχει όμως αποκαλυφθεί ακόμα ποια ήταν η ακριβής σχέση της με τους πέντε δολοφόνους. Στη σειρά έχει εμφανιστεί μόνο ως ανάμνηση. Μετά τον θάνατο της τα μικρότερα αδέλφια της μαζί με τον Σταυριανίδη και τον Μανοβιρογιαννάκη ερευνούσαν για να βρουν αποδείξεις έτσι ώστε να αποκαλύψουν τους πραγματικούς δολοφόνους και να αθωώσουν τον άδικα καταδικασμένο Βενετόπουλο. Χαρακτηριστικό είναι, δε, ότι ο ένας εκ των δολοφόνων της έγινε σύζυγος της αδελφής της, Κατερίνας, με τη στιγμή της γνώσης να γίνεται τραγική στο τέλος της σειράς.

Δείτε το σχετικό επεισόδιο ΕΔΩ.

Ο τραγικός ρόλος... της μιας σκηνής και το όνειρο που ζει σήμερα

Στο «Παρά Πέντε» βλέπουμε μόλις μια σκηνή, που δείχνει πώς έγινε η δολοφονία. Σε αυτή βλέπουμε την ηθοποιό Άννα Γαρεφαλάκη, η οποία υποδύεται την Ελευθερία κι έχει, μάλιστα, να εμφανιστεί από το 2007 στην τηλεόραση, όταν κι έπαιζε στη σειρά «Μαζί σου» του Mega.

Η ίδια, πια, ασχολείται περισσότερο με το θέατρο, και δη το παιδικό. Τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει την παράσταση «Ξεχασιάρα Μέλισσα», με όνειρό της να προσφέρει το χαμόγελο στα παιδιά και τα κατάλληλα ερεθίσματα, μέσα από το σανίδι, παραδίδοντας και σχετικά μαθήματα.

Άννα Γαρεφαλάκη σήμερα

Άννα Γαρεφαλάκη σήμερα παράσταση

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share