Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι τελευταίες σ@ξ@ φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Μία άλλη πιο αθέατη πλευρά της

Αυτή είναι η τελευταία αδημοσίευτη φωτογράφηση της Αλίκης

1 Αυγούστου 2022 13:52
Οι τελευταίες σ@ξ@ φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Μία άλλη πιο αθέατη πλευρά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 23 Ιουλίου του 1996 η μία και μοναδική Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου Αλίκη Βουγιουκλάκη, άφησε την τελευταία πνοή της μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα ανατριχιαστικά λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν έμαθε ότι πεθαίνει.

Η εθνική μας σταρ η γυναίκα που κατάφερε και καθήλωσε γενιές και γενιές ανθρώπων μέσα από τα έργα της εκείνη την ημέρα του Ιουλίου έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της.

21 χρόνια μετά το θάνατο της και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2017 το γνωστό περιοδικό Down Town έβγαλε στη δημοσιότητα μερικές νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ελληνίδας Star.

Βλέποντας τις φωτογραφίες όλοι ένιωσαν ότι η Αλίκη ήταν εδώ παρούσα και όλοι περιμέναμε από κάπου να ακούσουμε αυτή την ναζιάρικη φωνή της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω η εμφάνιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Φορώντας ένα μοβ σάλι και από μέσα να φαίνεται διακριτικά το εσώρουχό της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ποζάρει στο φακό, έχοντας αυτό το μοναδικό νάζι και μπρίο που την έκανε και τόσο αγαπητή.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Το περιοδικό Down Town αναφέρει στο εξώφυλλο του «21 χρόνια μετά τον θάνατό της δημοσιεύουμε για πρώτη φορά τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον sexy εαυτό της», δείχνοντας μας έτσι μία άλλη πιο αθέατη πλευρά της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share