Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελάχιστοι το θυμούνται: Όταν η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου - Αγνώριστη η παρουσιάστρια (video)

Καμία σχέση η εμφάνισή της με το σήμερα

31 Ιουλίου 2022 11:32
Ελάχιστοι το θυμούνται: Όταν η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου - Αγνώριστη η παρουσιάστρια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση και πάντοτε εντυπωσίαζε με την εμφάνισή της, με την ίδια να παρουσιάζεται για πρώτη φορά προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και συνεχίζοντας αδιάλλειπτα μέχρι σήμερα.

Η δημοσιογράφος μεγάλωσε Μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία». Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες.

Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ, όπου παρουσίασε διάφορες εκπομπές, για να ακολουθήσουν μετά ο ΣΚΑΪ, το Star, ο ΑΝΤ1 και, εσχάτως, το Open όπου παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, παράλληλα με την ενασχόλησή της στο «Μουσικό 98.6».

Το σπάνιο guest της

Ελάχιστοι θυμούνται, ωστόσο, ότι το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι», όπου έκανε ένα σπάνιο guest, καθώς τότε βρισκόταν στο κανάλι και παρουσίαζε την εκπομπή «Τι νέα σήμερα;». Εκεί, μάλιστα, έκανε το ρόλο της παρουσιάστριας, όπου ο Τόλης Σιδεράτος της ζήτησε να... στήσουν τη συνέντευξη της εγκυμοσύνης της Μαρίνας Κουντουράτου.

Στο επεισόδιο εκείνο, η Τσαπανίδου, που τώρα απολαμβάνει τις διακοπές της, δίνει στην Εβελίνα Παπούλια οδηγίες για το πώς θα... ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον αέρα. Με μαλλί κοντό και πολύ νεότερη, είναι πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος και ελάχιστοι θα την αναγνώριζαν, ακόμη και στις επαναλήψεις της σειράς.

Δείτε το βίντεο:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share