Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκέτη ανατριχίλα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι έβαλαν στα χέρια της πριν την θάψουν;

Αποκάλυψη!

3 Ιουλίου 2022 09:49
Σκέτη ανατριχίλα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι έβαλαν στα χέρια της πριν την θάψουν;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο και περισσότερα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana που είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη! Αυτή την φορά αποκαλύφθηκε κάτι ανατριχιαστικό! Ποια ήταν τα δυο συγκεκριμένα αντικείμενα που έβαλαν στα χέρια της λίγο πριν την θάψουν;

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο τροχαίο ατύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο. Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της σύμφωνα με την Mirror.

πριγκίπισσα Νταϊάνα μητέρα τερέζα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα σπίτια της - Τα χρυσά έπιπλα και η τεράστια κρεβατοκάμαρα

Για πρώτη φορά, είδαμε, τα ιδιωτικά διαμερίσματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πώς είναι το πατρικό της αλλά και το δωμάτιο που έμενε στο παλάτι του Κένσιγκτον;

Η πριγκίπισσα του λαού, άρχισε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μετά το γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, που τελέστηκε στις 29 Ιουλίου του 1981.

Όμως, αν και η πριγκίπισσα απασχόλησε τον Τύπο σε κάθε της βήμα -διαβάστε εδώ τι είχε αποκαλυφθεί για το γάμο της-, μέχρι σήμερα τα ιδιαίτερα διαμερίσματά της και εκείνα στο πατρικό της σπίτι των Σπένσερ, αλλά και τα δωμάτια που έζησε στο παλάτι του Κένσιγκτον, δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ στο κοινό.

Το τελευταίο διάστημα ένας θαυμαστής της, δημιούργησε στο Instagram λογαριασμό αφιερωμένο στην Νταϊάνα και δημοσίευσε τις κρεβατοκάμαρες και τους άλλους προσωπικούς χώρους, που έζησε η πριγκίπισσα σε όλη τη διάρκεια της σύντομης ζωής της.

Στην πρώτη φωτογραφία (θα δείτε παρακάτω) η Νταϊάνα είναι στο προσωπικό της διαμέρισμα, στο παλάτι του Κένσιγκτον με τη φίλη της, Σούζι Κάσεμ. Στο μικρό τραπεζάκι δίπλα της διακρίνονται οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στη δεύτερη φωτογραφία είναι η πολυτελής κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν η πριγκίπισσα στο πατρικό της σπίτι. Στην τρίτη φωτογραφία εικονίζεται η κρεβατοκάμαρα, όπου η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος πέρασαν τον μήνα του μέλιτος.

Στην τέταρτη φωτογραφία είναι η κρεβατοκάμαρα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο βασιλικό γιοτ. Ακολουθεί μια γωνιά από το ιδιαίτερο διαμέρισμα της πριγκίπισσας στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου ξεχωρίζουν στον τοίχο οι φωτογραφίες με τους δύο γιους της. Μια άλλη φωτογραφία αποκαλύπτει το παιδικό της δωμάτιο με δεκάδες αρκουδάκια στον καναπέ.

Στην έβδομη φωτογραφία είναι ο χώρος όπου η αξέχαστη πριγκίπισσα χρησιμοποιούσε για να περιποιηθεί. Η όγδοη φωτογραφία είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Παρουσιάζει το γραφείο της, όπως το είχε αφήσει πριν φύγει από τη ζωή, τον Αύγουστο του 1997. Διακρίνονται τα αγαλματίδια του Χριστού και της Παναγίας και οι φωτογραφίες των παιδιών της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share