Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Πασχάλης Τερζής - Δεν φαντάζεστε πόσο έχει αλλάξει

Πλέον προτιμά μια ήρεμη ζωή μακριά από τις πίστες

13 Φεβρουαρίου 2022 09:50
Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Πασχάλης Τερζής - Δεν φαντάζεστε πόσο έχει αλλάξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρεις πως είναι και τι κάνει. Επίσης δείτε πως είναι σήμερα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης.

Συγκεκριμένα ο Πασχάλης Τερζής έχει αποφασίσει να ζήσει μακριά από τα φώτα… με την οικογένειά του αντιμετωπίζοντας σοβαρές προκλήσεις. Κυρίως με το θέμα της υγείας του. Πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έβγαλε νέο ντουέτο με την κόρη του, Γιάννα Τερζή, το "Για σένα μόνο".

Η Γιάννα Τερζή μάλιστα μοιράστηκε μια φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή που προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή στην εικόνα του. Ο Πασχάλης Τερζής φαίνεται αδυνατισμένος πολύ, έχει χάσει περίπου 20 κιλά, και μοιάζει με καλοσυνάτο παππού.

Πράγμα απόλυτα φυσιολογικό, καθώς δεν είναι μικρός σε ηλικία. Ο Πασχάλης Τερζής ξεκίνησε την καριέρα του κοντά 50 ετών.

Δείτε πως είναι σήμερα:

Δείτε πως είναι σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής.

Σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής έχει το δικό του κτήμα στην περιοχή «Αγία Παρασκευή» λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη και χαίρεται την οικογένειά του.

Πασχάλης Τερζής σήμερα

Θυμάστε τη Νανά Βενέτη; Δείτε πώς είναι σήμερα και θα σας πέσει το σαγόνι

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κάνει σήμερα η Νανά Βενέτη το καυτό κορίτσι της δεκαετίας του '80 όπου ήταν και η χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας; Επίσης δείτε πως είναι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος.

Συγκεκριμένα τη δεκαετία του ’80, την εποχή που οι βιντεοκασέτες βρίσκονταν στη χρυσή τους εποχή, η Νανά Βενέτη ήταν περιζήτητη. Πανέμορφη και καutό, η ίδια εξηγεί πως η εικόνα αυτή την παγίδευσε επαγγελματικά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του καυτού symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση».

Σήμερα, η Νανά Βενέτη διαχειρίζεται μια εταιρεία που έχει ακίνητα, τα οποία ενοικιάζονται για μικρά διαστήματα. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου την συνάντησε και μίλησαν για όλα στην εκπομπή Εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε, η ηθοποιός είναι σήμερα αγνώριστη μεν, πανέμορφη δε!

Δείτε το βίντεο και όσα λέει σήμερα:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share