Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η υπόθεση που ο Αντώνης Κανάκης θέλει να ξεχάσει: Όταν πλήρωσε 100.000 ευρώ έναν καρκινοπαθή χωρίς να του ζητήσει ποτέ συγγνώμη

Από τα μεγάλα του φάουλ...

25 Δεκεμβρίου 2021 08:09
Η υπόθεση που ο Αντώνης Κανάκης θέλει να ξεχάσει: Όταν πλήρωσε 100.000 ευρώ έναν καρκινοπαθή χωρίς να του ζητήσει ποτέ συγγνώμη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί, σίγουρα, βρήκαν αφορμή με βάση την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να «ξεσπαθώσουν» εναντίον του «Ράδιο Αρβύλα», αν και η παρέα του Αντώνη Κανάκη είχε εδώ και καιρό δώσει τις δικές τις αφορμής.

Ένα περιστατικό, που δεν μπορεί να ξεχαστεί, είναι εκείνο που αποτυπώθηκε σε ένα βίντεο, το οποίο κόστισε στην εκπομπή ένα πρόστιμο 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, η εκπομπή δέχθηκε την ποινή, επειδή σατίρισαν τη χροιά της φωνής του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι καρκινοπαθής.

Η δικαίωση του καρκινοπαθούς έναντι του Κανάκη

Ο κ. Κενανίδης και η Ομοσπονδία κινήθηκαν νομικά κατά των παρουσιαστών, κατηγορώντας τους για σε ξισμό και ομοφοβική συμπεριφορά όσον αφορά τα σχόλιά τους για τη φωνή του «προέδρου των φορτηγατζήδων».

Το δικαστήριο στο πρώτο βαθμό τουλάχιστον έκρινε, ότι αυτό που στηρίχθηκε δεν ήταν τα λεγόμενα του προέδρου των φορτηγών. αλλά η ιδιωτική φωνή η οποία μάλιστα ήταν αποτέλεσμα καρκινοπάθειας του λάρυγγα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share