Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε την πολεμίστρια Ζήνα; Συναντιέται με την Γαβριέλα και είναι αγνώριστες!

Επική επανασύνδεση

3 Σεπτεμβρίου 2021 20:16
Θυμάστε την πολεμίστρια Ζήνα; Συναντιέται με την Γαβριέλα και είναι αγνώριστες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δύο φίλες και πρωταγωνίστριες συναντήθηκαν ξανά και είναι…αγνώριστες!

Έχουν πια περάσει ακριβώς 20 χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Ζήνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 1995 και αγαπήθηκε από το κοινό όσο καμία άλλη. Οι περιπέτειες της Ζήνα και της Γαβριέλα ολοκληρώθηκαν μέσα σε πέντε κύκλους, με τη σειρά να ρίχνει αυλαία τον Ιούνιο του 2001.

Είκοσι χρόνια μετά το reunion που πολύ περίμεναν συνέβη, και η Ζήνα με τη Γαβριέλα συναντήθηκαν και πάλι, ξυπνώντας μας ευχάριστες αναμνήσεις.

Ωστόσο έχουν περάσει πάνω από 22 χρόνια από την ταινία "Τιτανικός". Δείτε πως είναι σήμερα οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί.

Η επανασύνδεση

Η Lucy Lawless και η Renee O’Connor, που πρωταγωνίστησαν σε έξι σεζόν στα τέλη της δεκαετίας του ’90, στο αγαπημένο Xena: Warrior Princess, εμφανίζονται η μία απέναντι από την άλλη για πρώτη φορά μετά το φινάλε της σειράς το 2001 (χωρίς να υπολογίσουμε μια σύντομη κοινή ερμηνεία στην ταινία του 2009 Bitch Slap).

Το fan club της σειράς επιθυμούσε εδώ και καιρό ένα reunion αυτού του εμβληματικού ζευγαριού, και επιτέλους συνέβη.

Η Renee ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στις αρχές Αυγούστου με το caption να αναφέρει:

«Μιλούσατε για ένα reunion 20 χρόνων. Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας, ότι πέρασα το πρώτο μέρος του τρέχοντος έτους με μία από τις αγαπημένες μου φίλες, τη Lucy Lawless, στα γυρίσματα της σειράς της, My Life is Murder».

Θυμάστε την πολεμίστρια Ζήνα; Συναντιέται με την Γαβριέλα και είναι αγνώριστες!

Οι δύο πρωταγωνίστριες επανενώνονται για τη δεύτερη σεζόν του My Life Is Murder

Στην τηλεοπτική σειρά πρωταγωνιστεί η Lawless, 53 ετών, ως ιδιωτική ερευνητής Alexa Crowe καθώς επιλύει εγκλήματα, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και τις απογοητεύσεις που αναδύονται στην καθημερινότητά της.

Η 50χρονη O’Connor πρωταγωνιστεί σε ένα επεισόδιο που αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη σεζόν.
Ο χαρακτήρας της, η Clarissa Klein, είναι μια γκουρού αυτοβοήθειας που γνωρίζεται με την Alexa (Lawless) καθώς εκείνη προσπαθεί να ερευνήσει το θάνατο του συζύγου της Clarissa.

Η Lawless είπε στο Entertainment Weekly ότι η επανένωση με την O’Connor στη μικρή οθόνη ήταν «πάντα» κάτι που ήθελαν να κάνουν μαζί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share