Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο! Θυμάστε την «Τασούλα» από τη διαφήμιση; Δείτε πώς είναι σήμερα

Είναι ταλαντούχα και έχει απίστευτο χιούμορ!

17 Ιουλίου 2021 14:10
Απίστευτο! Θυμάστε την «Τασούλα» από τη διαφήμιση; Δείτε πώς είναι σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη θυμάστε τη «Τασούλα» από τη διαφήμιση με τον Κίτσο; Είχε κάνει μεγάλη θραύση τότε η Μαρία Διακοπαναγιώτου. Μια ηθοποιό που ψάξαμε να βρούμε… και να δούμε πώς είναι σήμερα.

Η Μαρία εντοπίστηκε απο τις κεραίες μας μετά από καιρό να ποζάρει στο Instagram κάνοντας αστεία γκριμάτσα μαζί με το βαφτιστήρι της, το οποίο το χει αγκαλιά και τη κουμπάρα της που φοράει μπλούζα με νεκροκεφαλή.

Η Μαρία άλλωστε εκτός από ταλαντούχα έχει και απίστευτο χιουμορ. Δεν έχει αλλάξει και πολύ ε; Μάλλον έχει πάρει κάποια κιλάκια αλλά της πάει..

Απίστευτο! Θυμάστε την «Τασούλα» από τη διαφήμιση; Δείτε πώς είναι σήμερα

Μαρία Λεκάκη: Δείτε πώς ήταν το 1995 όταν παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ

Η Μαρία Λεκάκη έγινε ευρέως γνωστή από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» ως την τηλεοπτική φίλη της Ελένης Ράντου, την ηθοποιό «Πέγκυ Καρρά» ή αλλιώς «Γκαρσόνα Β’».

Ωστόσο, η ίδια πριν εμφανιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα, είχε κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός από το 1994 μέχρι το 1998, πριν ακόμη γίνει γνωστή ηθοποιός, παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός, τότε ήταν μελαχρινή και μόλις 24-28 ετών.

Μάλιστα, στο Youtube κυκλοφορούν βίντεο με την Μαρία Λεκάκη από εκείνη την εποχή.

Η ίδια φαίνεται να μην έχει αλλάξει πολύ από τότε, καθώς παραμένει ίδιο όμορφη και εξίσου το ίδιο γοητευτική.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share