Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει στο Instagram - Γιατί φεύγει από τον ΑΝΤ1

Πού θα πάει η όμορφη παρουσιάστρια;

9 Ιουλίου 2021 13:38
Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει στο Instagram - Γιατί φεύγει από τον ΑΝΤ1
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά στην οποία έμεινε απόλυτα ενεργή. Η παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή είναι εμφανής. Πολύ καιρό πριν από την καραντίνα η Μαρία Μπεκατώρου είχε καταφέρει να χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την παίδευαν.

Κατά της διάρκεια της καραντίνας σε αντίθεση με άλλες επώνυμες κυρίες, η παρουσιάστρια όχι μόνο διατήρησε το βάρος της αλλά έχασε μερικά ακόμη. Επίσης, η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει ανοιχτά για την διαδικασία που ακολούθησε ώστε να προσπαθήσει να μείνει έγκυος.

«Είμαι καλά, πάει καλά η δουλειά, μ’ αρέσει που έχω αδυνατίσει και το συντηρώ και αισθάνομαι πολύ ωραία και αυτό με έχει βοηθήσει που έχασα κιλά», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της ξεκίνησε μετά τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές, καθώς όπως είχε πει η ίδια ξεχνούσε να φάει, επισημαίνοντας βέβαια πως αυτό δεν ήταν σωστό, ωστόσο άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Αυτό που μας έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν το πόσο φανερά αδυνατισμένη έδειχνε η σιλουέτα της. Η Mαρία Μπεκατώρου είναι σε πολύ καλή φόρμα και διάθεση και φαίνεται.

Μαρία Μπεκατώρου: Με λυγμούς η τελευταία της εκπομπή στο «Still Standing» - Γιατί φεύγει από τον ΑΝΤ1

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την φετινή τηλεοπτική σεζόν και το «Still Standing» η Μαρία Μπεκατώρου, που λογικά μάλιστα θα αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1.

Η όμορφη παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη από ποτέ, είχε δεθεί αρκετά με το συγκεκριμένο παιχνίδι του ΑΝΤ1 και το τέλος του είναι κάτι που σίγουρα την στεναχωρεί πολύ.

Η ίδια αποχαιρέτησε λοιπόν για τελευταία φορά τους τηλεθεατές του Still Standing, το οποίο λίγο πριν τελειώνει, έπαιξε και τα καλύτερα στιγμιότυπα μέχρι σήμερα.

«Δεν μπορώ να πω πολλά σας αγαπάω πάρα πολύ και εσάς που μας βλέπετε και εσάς που είστε εδώ. Δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολύ μακάρι να είχαμε και άλλες ώρες, δουλέψαμε ασταμάτητα.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που και εγώ προσωπικά έχω κάνει στην τηλεόραση, αλλά το αγαπήσαμε όλοι πάρα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω άλλα, σας αγαπάμε εις το επανιδείν».

Η πρόταση του ΑΝΤ1 που δεν προχώρησε

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τη ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1. Με το Still Standing να ρίχνει οριστικά αυλαία φέτος και το Your Face Sounds Familiar να μην παίρνει το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, η μόνη πρόταση που είχε αρχικά η χαρισματική παρουσιάστρια ήταν για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που επρόκειτο να παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο τελευταίος κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και το «Ταλέντο» και εκείνος επέλεξε το πρώτο μιας και θα έχει διάρκεια όλη τη σεζόν. Φυσικά ο Γρηγόρης θα διατηρήσει και το late night show του που θα συνεχίσει να παίρνει ευνοϊκό lead in από τις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό πλέον φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο στον Σάκη Τανιμανίδη για την παρουσίαση του λαμπερού show λίγο πριν βάλει ξανά τις γαλότσες του για τη «Φάρμα 2».

Η απάντηση της Μαρίας, σύμφωνα με πηγές του καναλιού, ήταν αρνητική. Λίγες εβδομάδες μετά το κανάλι επανήλθε με νέα πρόταση. Αυτή αφορούσε στην παρουσίαση του reality μαγειρικής Game of Chefs, στο οποίο ποντάρει πολλά η διοίκηση του σταθμού.

Η παρουσιάστρια, παρότι φαινόταν να ανατρέπει την κατάσταση, δεν έχει δώσει ακόμα την οριστική απάντησή της, αλλά φαίνεται πως μετά από οκτώ χρόνια φεύγει από το Μαρούσι, με προορισμό τη Συγγρού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share