Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; Σήμερα είναι μια κουκλάρα - Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει

Δείτε 13 παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και ποια είναι η πορεία τους μέχρι σήμερα

7 Ιουνίου 2021 18:17
Θυμάστε την Κορίνα από το «Πάτερ Ημών»; Σήμερα είναι μια κουκλάρα - Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε τη μικρή Κορίνα, η οποία έπαιζε στη σειρά «Πάτερ Ημών» του ΑΝΤ1; Η ίδια έχει μεγαλώσει αρκετά κι έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα, που έχει αλλάξει προσανατολισμό.

Το Πάτερ Ημών είναι μια κωμική τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε τις σεζόν 1994-1995 και 1995-1996, σε σενάριο Αλέξανδρου Ρήγα και Πέτρου Θεοδώρου, και σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Πετρινιώτη.

Από τότε έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια και όπως είναι φυσικό η Κορίνα Δαμουλιάνου έχει αλλάξει, έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα! Δεν θυμίζει με τίποτα αυτό το γλυκό κοριτσάκι που ήταν στην δεκαετία των 90’s, ενώ τώρα ασχολείται με τα κοινά σε διάφορες δράσεις και όχι την ηθοποιία, με μια λίγο μεγαλύτερή της να έχει επίσης εντυπωσιακή αλλαγή.

12+1 παιδιά από ελληνικές σειρές - Ποια η πορεία τους σήμερα

Μελίνα Ντούσικου (Ντόλτσε Βίτα)

Η Μελίνα Ντούσικου πέρασε από ένα διαχρονικό τηλεοπτικό χιτ (Ντόλτσε Βίτα), έπαιξε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο (Μελωδία της Ευτυχίας), αλλά και στο «Βίρα τις Άγκυρες» των Ρέππα-Παπαθανασίου και είναι σαφές πως έζησε μια ενήλικη καριέρα ηθοποιού πριν καν ακουμπήσει την εφηβεία. Σήμερα είναι 33 ετών, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε δραματική σχολή και έχει εμφανιστεί σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις όπως το «Οικογένεια Addams» και το «Άννυ».

Εύη Δαέλη και Άρης Τσάπης (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Ντουέτο που μας χάρισε ένα cuteness overload στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, δυο πραγματικά αξιόλογοι νέοι ηθοποιοί, διάγουν σήμερα το 25ο έτος της ηλικίας τους και προσπαθούν να υπάρξουν σε ένα χώρο που επιμένει να τους θυμάται για το πόσο cute ήταν πριν από 15 χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Aris Tsapis (@aris.tsapis)

Σάββας Σαλίπας (Ευτυχισμένοι Μαζί)

Άλλη μια περίπτωση ηθοποιού ο οποίος στα 20 του έχει μείνει στη συλλογική μνήμη ως «Ο Γιαννάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί» και προσπαθεί να ξεπεράσει αυτόν τον τίτλο.

Σάββας Σαλίπας σήμερα

Νεφέλη Κανάκη και Δημήτρης Νταούλης (Λατρεμένοι μου Γείτονες)

Χαριτωμενιά και γλυκιά ανεμελιά προ-μνημονιακής TV, με ένα ακόμα ντουέτο μιας σειράς που βάδισε στην επιτυχημένη συνταγή της οικογενειακής κωμωδίας που λάνσαρε το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Σήμερα ο Δημήτρης Νταούλης είναι συγγραφέας, ενώ η Νεφέλη Κανάκη συνεχίζει στην υποκριτική.

Νεφέλη Κανάκη σήμερα

Έφη Ρασσιά και Πάρης Σκαρτσολιάς (Καφέ της Χαράς)

Το «Καφέ της Χαράς» επανήλθε στις ζωές μας και οι δυο πρωταγωνιστές εξελίσσονται σε πραγματικά αξιόλογους ηθοποιούς.

Μάνος Βάλια

Παναγιώτης Φιλιππαίος (Είσαι το Ταίρι μου)

Τον είδαμε στα «Εγκλήματα» ως Αλέκο Τζούνιορ μέσα από όνειρο της Σωσώς, τον είδαμε σε σταθερό ρόλο στο «Είσαι το Ταίρι Μου». Σήμερα εργάζεται ως graphic designer.

Ιφιγένεια Τζόλα, Καλλίστη Μπερταχά και Ρενέ Τζόλα (Το Νησί)

Ξεχείλιζε ταλέντο το team των νέων ηθοποιών του Νησιού, με τα τρία κορίτσια να συνεχίζουν μέχρι σήμερα να καταπιάνονται με δημιουργικά πράγματα. Ιφιγένεια και Ρενέ έχουν συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ η Καλλίστη Μπερταχά είναι YouTuber.

View this post on Instagram

A post shared by Rene Tzola (@rene_tzola)

Νικολέττα Παπακωνσταντίνου (Κωνσταντίνου και Ελένης)

Το «Χρυσάνθεμο» δεν είναι άλλη από την κόρη των Βασίλη Παπακωνσταντίνου-Ελένη Ράντου. Η 25χρονη σήμερα Νικολέττα διατηρεί μια διακριτική κοινωνική παρουσία, ούσα απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share