Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Άλλος άνθρωπος!

30 Μαΐου 2021 12:36
Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; Επίσης, θυμάστε την κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε; Δείτε πώς είναι σήμερα.

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά... αγνώριστη!

Πως είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς: Να γιατί μοιάζει τόσο στ’ αλήθεια, η «νόθα κόρη του Φατσέα» στον Σκιαδαρέση!

Το Καφέ της Χαράς: Δεν έγινε απλώς καλό casting, αλλά υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για τον οποίο η ηθοποιός που υποδύεται, τη νόθα κόρη του Φατσέα, μοιάζει τόσο στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση! Και ήταν ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας που το «αποκάλυψε»! Ενώ, μια μεγάλη... λύπη φαίνεται να μας επιφυλάσσει το τελευταίο επεισόδιο του "Καφέ της Χαράς", το οποίο θα παρακολουθήσουμε στις αρχές Ιουνίου.

Πρόκειται λοιπόν για την κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, Όλγα! Ο Χάρης Ρώμας, έγραψε μετά την προβολή του επεισοδίου, στο Facebook:

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η ολοκληρωμένη ερμηνεία της αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι η πραγματική κόρη του Γεράσιμου αλλά και της Μπέσσυς και δεν θα μπορούσε να μην κληρονομήσει κάτι από την ταλεντάρα τους.

Ολόκληρη η ανάρτησή του Χάρη Ρώμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share