Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

34χρονη Λίτσα: «Ενώ, είμαι παντρεμένη έχω παράλληλα σχέση με τον πρώην άνδρα μου και θα...» (Video)

Μια αληθινή ιστορία που σοκάρει!

9 Δεκεμβρίου 2020 13:18
34χρονη Λίτσα: «Ενώ, είμαι παντρεμένη έχω παράλληλα σχέση με τον πρώην άνδρα μου και θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η 34χρονη Λίτσα παντρεύτηκε στα 26 της, αλλά χώρισε πριν 3 χρόνια γιατί δεν άντεχε την γκρίνια του. Πριν ένα χρόνο ξαναπαντρεύτηκε με ένα συνάδερφό της, όμως όταν την πήρε τηλέφωνο ο πρώην της για να της ευχηθεί, άρχισε ένα φλερτ και ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους και μάλιστα εκείνος της είπε να χωρίσει.

Δεν θέλει να χωρίσει όμως γιατί είναι πολύ καλά με τον άντρα της και φοβάται πως αν είναι ξανά μαζί του θα κάνει τα ίδια. Σκέφτηκε όμως να γνωρίσει τον πρώην της στον νυν για να μπορεί να τον βλέπει ευκολότερα και να είναι πιο άνετη.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

31χρονη Κάτια: "Θα πω στην έγκυο αδερφή μου, ότι το παιδί μου είναι του άνδρα της"

Η 31χρονη Κάτια είχε σχέση με τον αρραβωνιαστικό της αδερφής της παρόλο που και εκείνη ήταν με άλλον. Σκέφτηκε να χωρίσει τη σχέση της για να είναι με τον αρραβωνιαστικό της αδερφή της, αλλά αυτός ήθελε να βρίσκονται μόνο σεξουαλικά.

Ύστερα από κάποιο καιρό η Κάτια έμεινε έγκυος από εκείνον, αλλά το παιδί το αναγνώρισε η σχέση της και αυτή δεν είπε σε κανέναν ποιανού είναι το παιδί. Πλέον, η αδερφή της έχει παντρευτεί με εκείνον τον άνδρα και είναι έγκυος. Αυτό που σκέφτεται η Κάτια είναι να πει στην αδερφή της ότι το παιδί της είναι του άνδρας της γιατί θέλει να τους χωρίσει.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share