Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

32χρονη Σοφία: "Η κολλητή μου τα έχει με αυτόν που θέλω. Θα την κάνω να νομίζει ότι την απατά"

Η ιστορία της Σοφίας, σοκάρει!

3 Δεκεμβρίου 2020 13:44
32χρονη Σοφία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 32χρονης Σοφίας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" του Open.

Η Σοφία θέλει να εκδικηθεί την κολλητή της η οποία τα έχει με αυτόν που ποθεί. Σχεδιάζει να την κάνει να νομίζει ότι την απατά ώστε να χωρίσουν.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

34χρονη Σίλια: "Ο άνδρας μου τα έχει με την κολλητή μου και αν χωρίσουν φοβάμαι ότι θα μείνει άνεργος"

Η Σίλια ανακάλυψε ότι ο άνδρας της τα έχει με την κολλητή της, της οποίας ο σύζυγος είναι το αφεντικό του άντρα της Σίλιας. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την κατάσταση καθώς φοβάται ότι άμα αναφέρει ότι το ξέρει τότε υπάρχει κίνδυνος να μαθευτεί και τότε να απολυθεί από τη δουλεία ο άντρας της και να βάλει σε οικονομικές περιπέτειες την οικογένειά τους επομένως κάθεται και υπομένει την ανυπόφορη αυτή κατάσταση.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

28χρονη Μπέτυ: "Θα επηρεάσω τη μάνα μου ότι ο σύντροφος της την απατά για να χωρίσουν, τον θέλω εγώ"

Η 28χρονη Μπέτυ ζει με την μητέρα της η οποία έχει σχέση με έναν πολύ μικρότερο της άντρα. Όπως υποστηρίζει η Μπέτυ εκείνος θέλει την μητέρα της μόνο για τα χρήματα της. Για να της το αποδείξει σκέφτηκε να τον φλερτάρει και όταν εκείνος ενδώσει να το αποκαλύψει όλα στην μητέρα της. Όταν λοιπόν πήγε να εφαρμόσει το σχέδιο της τον ερωτεύτηκε και τώρα θέλει να τον χωρίσει από την μητέρα της για να είναι μαζί.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share