Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Σκλαβενίτης προσφορά: Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ

Επωφεληθείτε!

16 Ιουνίου 2020 10:17
Σκλαβενίτης προσφορά: Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ

Αυτή η προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα σας κάνει να παραγγείλετε εδώ και τώρα. Το καλοκαιρινό επιδόρπιο γιαουρτιού κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε το πιο θρεπτικό επιδόρπιο γιαουρτιού 0% με τροπικά φρούτα της εταιρίας Vitaline σε τιμή έκπληξη, οι προσφορές όμως δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές για απορρυπαντικά πλυντηρίου 1+1 δώρο.

Το επιδόρπιο γιαουρτιού με τροπικά φρούτα είναι το ιδανικό γλύκισμα για το καλοκαίρι και φυσικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους καθώς έχει 0% λιπαρά και παράλληλα υπέροχη γεύση.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Προσφορά από τον Σκλαβενίτη: Τροφές για τον σκύλο και τη γάτα με 40% έκπτωση

Οι προσφορές από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης δεν σταματάνε ποτέ. Έχει τρομερές εκπτώσεις όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα κατοικίδια μας.

Μέσω του efood βρίσκουμε καθημερινές προσφορές, αφού ως πλέον γνωστό, ξεκίνησε συνεργασία με τον Σκλαβενίτη, για να διευκολύνει τους καταναλωτές μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, και να αγοράσετε προϊόντα 1+1 δώρο.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει τις σκυλοτροφές και γατοτροφές "Friskies" με 40% και 21% έκπτωση αντίστοιχα. Για να είναι και οι χνουδωτοί μας φίλοι χορτάτοι, μπείτε εδώ και κάνετε τις αγορές σας.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share