Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που θα κάνει τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε σε προσφορά 1+1 δώρο

Προλάβετε την ευκαιρία!

15 Ιουνίου 2020 11:52
Σκλαβενίτης: Το προϊόν που θα κάνει τα ρούχα σου να μοσχοβολάνε σε προσφορά 1+1 δώρο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης θα βρεις προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, και έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food μας προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε να βρείτε εδώ ακόμα μια προσφορά 1+1 δώρο, που θα σας αφήσει άφωνους.

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων ΟΜΟ 1+1 δώρο, και μπορείτε έτσι να αγοράσετε δύο από τα κορυφαία προϊόντα καθαρισμού μόνο με 6,88 €. Μην το χάσετε, κάντε τις αγορές σας μόνο με ένα κλικ εδώ και μέσα σε λίγη ώρα τα ψώνια σας θα είναι στην πόρτα σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

Το μυστικό του Σκλαβενίτη - Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από τις Κυριακές

Τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη δεν άνοιγαν ποτέ Κυριακές και υπάρχει λόγος, ο οποίος είναι ανατριχιαστικός και σίγουρα δεν τον γνωρίζετε!

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που τις εργάσιμες Κυριακές παραμένει κλειστή, αν και οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει λόγω του κορωνοϊού. Η ιστορία που κρύβεται από πίσω είναι η αιτία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηρίζουμε τον Σκλαβενίτη και να τον επιλέγουμε, αφού πέρα από τις τρομερές προσφορές του, είναι κοντά στις ανάγκες του καταναλωτή, όπως θα δείτε εδώ, αλλά και στον εργαζόμενο. Ειδικά στον κλάδο σούπερ μάρκετ είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που κάνει τέτοια επιλογή «σπάζοντας» στην πράξη το νόμο που έχει καθιερώσει οκτώ εργάσιμες Κυριακές σε όλο το χρόνο.

Η μόνη Κυριακή που λειτουργούν τα καταστήματα Σκλαβενίτης είναι η τελευταία του χρόνου. Το ερώτημα είναι γιατί η Σκλαβενίτης κάνει αυτή την επιλογή;

Ο ανατριχιαστικός λόγος που δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές!

Σκλαβενίτης

Αλλά για να απαντηθεί χρειάζεται κανείς να ανατρέξει στον τρόπο που έχει αποφασίσει να πορευτεί η οικογένεια επιχειρηματικά.

Η επιχείρηση μέσα στην κρίση δεν απέλυσε κανέναν, δεν μείωσε μισθούς, αλλά αντίθετα, άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα και δημιούργησε χιλιάδες θέσεις εργασίας!

Αποκορύφωμα της τακτικής επέκτασης και κυριαρχίας της στην ελληνική αγορά είναι η αίσια ολοκλήρωση του deal με την Μαρινόπουλος και η διάσωση πάνω από 10.000 θέσεων εργασίας.

Οι εργαζόμενοι εκτιμούν την επιχείρηση που έχει σεβαστεί τα βασικά δικαιώματά τους, και το γεγονός ότι δεν απολύει τους παλιούς για να προσλάβει πάρτ τάιμ νέους, με κατώτερους μισθούς, αλλά και το ότι οι περισσότεροι καταφέρνουν να βγουν στη σύνταξη από την εργασία τους στη Σκλαβενίτης.

Οι άνθρωποι που ηγούνται της εταιρείας είναι προσηλωμένοι σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: τη δουλειά τους. Μία δουλειά που έχει στηριχθεί στο τρίπτυχο (με την συγκεκριμένη σειρά): ικανοποιημένοι εργαζόμενοι, ικανοποιημένοι πελάτες, ικανοποιημένοι προμηθευτές.

Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γεράσιμος Σκλαβενίτης, δηλώνει πως «κινητήρια δύναμη αποτελούν οι διαρκείς προσπάθειες των εργαζομένων μας για την ικανοποίηση των πελατών μας και οι άριστες σχέσεις μας με τους προμηθευτές μας». Με όλα αυτά, προφανώς, η εργασία την Κυριακή είναι… περιττή!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share