Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ουρές στο Σκλαβενίτη: Όλα τα αποσμητικά γνωστής εταιρίας 1+1 δώρο

Προλάβετε την προσφορά!

7 Ιουνίου 2020 11:17
Ουρές στο Σκλαβενίτη: Όλα τα αποσμητικά γνωστής εταιρίας 1+1 δώρο
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη θα σας λύσει τα χέρια αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα περοποίησης σώματος σε προσφορά 1+1 δώρο!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα αποσμητικά της εταιρίας Dove σε τιμή έκπληξη και αγοράζοντας ένα παίρνετε δώρο ακόμη ένα. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το αναψυκτικό που θα σας δροσίσει με μόλις 2,55€.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

«Ουρές» στο Σκλαβενίτη: Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη συνεχίζουν τις εξαιρετικές τους προσφορές, που δημιουργούν «ουρές» για την αγορά των σχετικών προϊόντων και το Athensmagazine.gr ξεχώρισε για εσάς ένα σνακ κορυφαίας μάρκας, που θα απολαύσετε για κάτω από 1 ευρώ.

Μέσω του efood, η εν λόγω αλυσίδα δίνει τη δυνατότητα για σπουδαία deals στους καταναλωτές, έχοντας ξεκινήσει εν μέσω κορωνοϊού αυτή τη συνεργασία. Χάρη σε αυτή, μάλιστα, σας προσφέρει σύνεργα καθαρισμού σε αρκετά χαμηλή τιμή.

Μετά τον καθαρισμό, όμως, ίσως να θέλετε να... καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε ένα ωραίο σνακ. Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει, λοιπόν, την προσφορά με τα γαριδάκια Cheetos, που στοιχίζουν κάτω από 1 ευρώ.

Με την έκπτωση της τάξης του 32%, τα δρακουλίνια, τα πακοτίνια και τα κλασικά γαριδάκια κοστίζουν μόλις 88 λεπτά. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τη μοναδική ευκαιρία για να τα αγοράσετε.

Απολαύστε σνακ κορυφαίας μάρκας με κάτω από 1€

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share