Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Σύνεργα καθαρισμού μόνο 7,35€ το σετ

Μην τα χάσετε

1 Ιουνίου 2020 11:27
Σκλαβενίτης: Σύνεργα καθαρισμού μόνο 7,35€ το σετ

Οι προσφορές από τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης δεν σταματάνε ποτέ. Επειδή ξέρουμε ότι η καθαριότητα είναι πάνω από όλα, ειδικά αυτή την περίοδο, σας βρήκαμε τα αναγκαία εργαλεία στην καλύτερη τιμή.

Μέσω του efood βρίσκουμε καθημερινές προσφορές, αφού ως πλέον γνωστό, ξεκίνησε συνεργασία με τον Σκλαβενίτη, για να διευκολύνει τους καταναλωτές μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού. Θα βρείτε προσφορές που θα σας ξετρελάνουν, και μια ακόμα είναι αυτή εδώ.

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει σήμερα το σετ της Vileda, με τον κουβά και τον στίφτη στην οικονομική τιμή των 7,35 ευρώ, δηλαδή με 30% έκπτωση. Για να λάμπει το σπίτι σας και να εξολοθρεύσετε εδώ, μπείτε εδώ και με ένα κλικ κάντε την αγορά σας!

"Πανικός" στο Σκλαβενίτη: Σούπερ προσφορές για κάθε σπίτι

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, βρήκαμε σε προσφορά όλα όσα χρειάζεστε για να είναι τα ρούχα σας καθαρά και μυρωδάτα. Αρωματικά φακελάκια με έκπτωση και συμπυκνωμένο απορρυπαντικό κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μέσα από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών, e-food -δείτε εδώ περιοχές που εξυπηρετεί- μας προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Έτσι, το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Cajoline 1+1 δώρο, αλλά και τα αρωματικά φακελάκια της ίδιας μάρκας -23%. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας.

Χαμός με Σκλαβενίτη: Ποια προϊόντα φοβούνται να αγοράσουν καταναλωτές

Ποια προϊόντα φοβούνται να αγοράσουν οι καταναλωτές από τον Σκλαβενίτη;

Πολλοί Έλληνες, συνειδητοποιώντας πως η αγορά ελληνικών προϊόντων εκ μέρους τους είναι πολύ σημαντική για την οικονομία της χώρας, αφού στηρίζει σημαντικά τις ελληνικές επιχειρήσεις, τις ισχυροποιεί έτσι ώστε να μπορούν να εξάγουν στο εξωτερικό, προκαλεί την αύξηση των επενδύσεων και δημιουργεί θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, προσπαθούν πολύ σωστά να τα επιλέγουν στα καθημερινά τους ψώνια.

Εν τούτοις αρκετές φορές παραπλανόνται αγοράζοντας εν αγνοία τους ξένα – όπως στο παράδειγμα του φίλου που μας έγραψε ότι, δεν μπορούσε να φαντασθεί πως προϊόντα με «ιδιωτική ελληνική ετικέτα», με την ονομασία δηλαδή του Σούπερ Μάρκετ και όχι του παραγωγού, θα μπορούσαν να είναι ξένης προέλευσης.

Ειδικότερα, αγοράζοντας από το «ΣΜ Σκλαβενίτης» γίγαντες, δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα ήταν κινεζικής προέλευσης – όπως επίσης η φάβα, ενώ παραδόξως το ρύζι ήταν ελληνικό. Γίγαντες όμως; Λείπουν από την Ελλάδα;

Επίσης, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία πελάτη της ίδιας αλυσίδας Σκλαβενίτης, πωλείται διπλή συσκευασία μελιού 900 γρ. το καθένα στην απίστευτη τιμή των 8 περίπου ευρώ.

Η τιμή ήταν δελεαστική, αλλά η εξήγηση δόθηκε κατόπιν αγοράς: Από την ετικέτα του, σε… ψιλά γράμματα, φάνηκε ότι το μέλι απλώς συσκευάζεται στην Αττική, αλλά η πρώτη ύλη είναι… ουκρανικής προέλευσης, χώρας που δέχθηκε το πλήγμα του Τσέρνομπιλ!

Φυσικά η αλυσίδα Σκλαβενίτης ενεργεί νόμιμα, αφού αναγράφει πως είναι ξένης προέλευσης. Στην περίπτωση των φασολιών, πίσω στην ετικέτα αναφερόταν καθαρά πως επρόκειτο για γίγαντες Κίνας!

Ο προβληματισμός είναι όμως γιατί τα σούπερ μάρκετ και ειδικά αυτά που ανήκουν σε Έλληνες επιχειρηματίες δεν επιλέγουν να στηρίζουν αποκλειστικά τα ελληνικά προϊόντα και τη χώρα τους.

Δεν είναι «άκομψο» να πακετάρουν προϊόντα ξένης προέλευσης, «καλύπτοντας» τα πίσω από τη δική τους ελληνική, μέσω της ιδιωτικής ετικέτας τους;

Γιατί να αδιαφορούν για τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, αφού αυξάνουν την εγχώρια ζήτηση και την κατανάλωση, άρα τις δικές τους πωλήσεις; Πρέπει να διαμαρτύρονται οι ίδιοι οι Έλληνες καταναλωτές, για να σταματήσουν να το κάνουν;

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share