Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Προσφορές στον Σκλαβενίτη - Προϊόντα περιποίησης σώματος κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο

Θα τα χρειαστείτε

31 Μαΐου 2020 15:17
Προσφορές στον Σκλαβενίτη - Προϊόντα περιποίησης σώματος κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο
Από Δανάη Πάλμου

Αυτές οι σούπερ προσφορές από τον Σκλαβενίτη θα ανανεώσουν το σώμα σας, αφού θα βρείτε ένα από τα βασικότερα προϊόντα φροντίδας του 1+1 δώρο!

Το Athensmagazine.gr βρίσκει για εσάς μέσω του e food προσφορές έκπληξη, και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές άμεσα. Ακόμα μια μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά από το προϊόν που θα ενισχύσει την στοματική υγιεινή σας.

Βρείτε, λοιπόν, προϊόντα της κορυφαίας μάρκας Dove, μόνο με 5,70€ και 1+1 δώρο. Συγκεκριμένα μιλάμε για το αφρόλουτρο που ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αγοράστε με λιγότερο από 6 ευρώ δύο αφρόλουτρα των 750 ml. Μην ξεχάσετε επίσης να πάρετε και το αποσμητικό της ίδιας μάρκας, που βρίσκεται επίσης στην προσφορά 1+1 δώρο, και θα το χρειαστείτε, μιας και το καλοκαίρι...πλησιάζει. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας online!

σκλαβενίτης προσφορά dove

"Πανικός" στο Σκλαβενίτη: Σούπερ προσφορές για κάθε σπίτι

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, βρήκαμε σε προσφορά όλα όσα χρειάζεστε για να είναι τα ρούχα σας καθαρά και μυρωδάτα. Αρωματικά φακελάκια με έκπτωση και συμπυκνωμένο απορρυπαντικό κορυφαίας μάρκας 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, μέσα από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών, e-food -δείτε εδώ περιοχές που εξυπηρετεί- μας προσφέρει μια πληθώρα προϊόντων με ένα μόνο κλικ, και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Έτσι, το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων Cajoline 1+1 δώρο, αλλά και τα αρωματικά φακελάκια της ίδιας μάρκας -23%. Μπείτε εδώ και κάντε τις αγορές σας.

προσφορές Σκλαβενίτη

Χαμός με Σκλαβενίτη: Ποια προϊόντα φοβούνται να αγοράσουν καταναλωτές

Ποια προϊόντα φοβούνται να αγοράσουν οι καταναλωτές από τον Σκλαβενίτη;

Πολλοί Έλληνες, συνειδητοποιώντας πως η αγορά ελληνικών προϊόντων εκ μέρους τους είναι πολύ σημαντική για την οικονομία της χώρας, αφού στηρίζει σημαντικά τις ελληνικές επιχειρήσεις, τις ισχυροποιεί έτσι ώστε να μπορούν να εξάγουν στο εξωτερικό, προκαλεί την αύξηση των επενδύσεων και δημιουργεί θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, προσπαθούν πολύ σωστά να τα επιλέγουν στα καθημερινά τους ψώνια.

Εν τούτοις αρκετές φορές παραπλανόνται αγοράζοντας εν αγνοία τους ξένα – όπως στο παράδειγμα του φίλου που μας έγραψε ότι, δεν μπορούσε να φαντασθεί πως προϊόντα με «ιδιωτική ελληνική ετικέτα», με την ονομασία δηλαδή του Σούπερ Μάρκετ και όχι του παραγωγού, θα μπορούσαν να είναι ξένης προέλευσης.

Σούπερ Μάρκετ σκλαβενίτης προϊόντα

Ειδικότερα, αγοράζοντας από το «ΣΜ Σκλαβενίτης» γίγαντες, δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα ήταν κινεζικής προέλευσης – όπως επίσης η φάβα, ενώ παραδόξως το ρύζι ήταν ελληνικό. Γίγαντες όμως; Λείπουν από την Ελλάδα;

Επίσης, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία πελάτη της ίδιας αλυσίδας Σκλαβενίτης, πωλείται διπλή συσκευασία μελιού 900 γρ. το καθένα στην απίστευτη τιμή των 8 περίπου ευρώ.

Η τιμή ήταν δελεαστική, αλλά η εξήγηση δόθηκε κατόπιν αγοράς: Από την ετικέτα του, σε… ψιλά γράμματα, φάνηκε ότι το μέλι απλώς συσκευάζεται στην Αττική, αλλά η πρώτη ύλη είναι… ουκρανικής προέλευσης, χώρας που δέχθηκε το πλήγμα του Τσέρνομπιλ!

Φυσικά η αλυσίδα Σκλαβενίτης ενεργεί νόμιμα, αφού αναγράφει πως είναι ξένης προέλευσης. Στην περίπτωση των φασολιών, πίσω στην ετικέτα αναφερόταν καθαρά πως επρόκειτο για γίγαντες Κίνας!

Σκλαβενίτης σούπερ μάρκετ

Ο προβληματισμός είναι όμως γιατί τα σούπερ μάρκετ και ειδικά αυτά που ανήκουν σε Έλληνες επιχειρηματίες δεν επιλέγουν να στηρίζουν αποκλειστικά τα ελληνικά προϊόντα και τη χώρα τους.

Δεν είναι «άκομψο» να πακετάρουν προϊόντα ξένης προέλευσης, «καλύπτοντας» τα πίσω από τη δική τους ελληνική, μέσω της ιδιωτικής ετικέτας τους;

Γιατί να αδιαφορούν για τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, αφού αυξάνουν την εγχώρια ζήτηση και την κατανάλωση, άρα τις δικές τους πωλήσεις; Πρέπει να διαμαρτύρονται οι ίδιοι οι Έλληνες καταναλωτές, για να σταματήσουν να το κάνουν;

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share